Ako zvýšiť svoj jasnocit - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

Ako zvýšiť svoj jasnocit

Anjelská pomoc
Publikoval v Rituály-očisty-techniky ·
Ako zvýšiť svoj jasnocit – duševnú schopnosť vnímať emócie druhých ľudí

Je toho toľko, čo s naším obmedzeným chápaním vedy nedokážeme kvantifikovať. Z tohto dôvodu sa mnohé témy často okamžite zavŕhajú. Mnohých z nás učili, že mať psychickú schopnosť je niečo falošné, hoci je to v skutočnosti neuveriteľne reálne.
Keď raz dokážeme kolektívne pochopiť základnú podstatu reality, uvidíme, že všetko pozostáva z vibrujúcej energie. Tento koncept nie je nový, súčasná veda však nedokáže pochopiť, že doslova všetko v našom vesmíre je navzájom prepojené.
Existujú rôzne vlny energie, ktoré sa pomocou praxe môžeme naučiť čítať. Rovnako ako precvičujete sval na ruke, aj naše tretie oko a intuíciu je potrebné precvičovať, aby fungovali optimálne.
Je to niečo, s čím sa všetci neodmysliteľne rodíme.
Ako bábätko neprechádzame realitou cez tvary a telesnosť, ale cez čítanie energií. Postupom času sa naučíme prispôsobiť sa tejto hustej realite a sústrediť sa len na trojrozmernosť.
Tí, ktorí sa narodili mimoriadne citliví, dokážu čítať vibrácie už od útleho veku. Mnohí z nás však časom stratili kontakt so svojím mentálnym, emocionálnym a duchovným ja. Existuje nekonečne viac než len táto 3D realita a je pre vás pripravená vždy, keď ste aj vy pripravení na ňu.
Myšlienka byť psychickým médiom je nesprávne interpretovaná. Môžete vnímať, ako sa niekto cíti, jeho myšlienky a motiváciu sledovaním jeho výrazov tváre, reči tela, tónu a činov.
Keď spojíte tieto signály dohromady a vytvoríte vzorec niekoho správania, tak vtedy ste v podstate „psychické médium“. Môžete potom predpovedať ich budúce činy na základe súčasných a vidieť, kým skutočne sú.
Každý sa prirodzene narodil s týmito psychickými zmyslami:
  • jasnozrivosť
  • jasnosluch
  • jasnočuch
  • jasnochuť
  • jasné vedomie
V tomto článku sa zameriavame na náš najsilnejší zmysel: Jasnocit.
Čo je jasnocit ?
Jasnocit je schopnosť vedieť, čo cíti niekto iný bez toho, aby ste sa ho museli pýtať. Ide o jeden z najpraktickejších a najlogickejších psychických zmyslov.
Zo všetkých zmyslov nám tento príde najprirodzenejší. Mnohé emocionálne založené znamenia zverokruhu majú tento významný zmysel.
Jasnocit sa pre mňa drasticky zosilnil odvtedy, čo som stretla svojho partnera, ktorý je neuveriteľne citlivý na energiu a vyžaduje vyššiu úroveň uvedomenia. Každý vypustí svoju vlastnú energetickú vibráciu, ktorá keď vás zasiahne, musíte sa naučiť ju čítať.
Mnoho ľudí túto úroveň citlivosti vyplo, takže ju už nedokážu vnímať.
Veľakrát pred napísaním článku sa musím ísť pozrieť, ako sa majú všetci, kým si môžem sadnúť a sústrediť sa, inak ma môžu začať ovplyvňovať vonkajšie negatívne emócie.
Ako posilniť svoj jasnocit
Kľúčom k rozvoju jasnocitu je rozlišovanie medzi vašimi vlastnými emóciami a vonkajšími vplyvmi okolo vás.
Pre každého je to iné. Niektorí ľudia pociťujú na tele fyzické pocity ako mravčenie, iní zasa tlaky alebo teplo. Pre mnohých tento pocit prichádza aj s duševnou myšlienkou.
Tu je jeden zo spôsobov, ako sa naučiť cítiť to, čo cítia ostatní:
1. Nadýchnite sa a všetko spomaľte.
2. Sústreďte sa len na túto emóciu, ktorá k vám prišla, neodvádzajte od nej svoju pozornosť. Teraz je to neuveriteľne jednoduché. Použite logiku.
3. Zamyslite sa nad tým, aké udalosti sa v poslednej dobe stali, ktoré sa mohli rozprúdiť z vášho podvedomia? Mnohokrát zastrčíme svoje emócie v zhone života, takže ich zabudneme úplne integrovať.
4. Sústreďte sa najskôr na seba, je táto emócia vaša?
5. Ak ste si prešli všetkým, čo by to mohlo byť, a máte pocit, že to nie je vaša emócia, potom je čas urobiť nejaké vyšetrovanie.
Psychické schopnosti sú o pozorovaní a zvyšovaní vášho vedomia. Ak si nevšímate, čo je okolo vás, vaše zmysly nemajú čo zachytiť.
6. Keď sa sústredíte na ten pocit, vráťte sa vo svojej mysli a zistite, či niekto nemá dôvod byť na vás naštvaný. Ak je emócia, ktorú prežívate, ohromujúca radosť, tak zistite, či má niekto dôvod na radosť s vami.
Ak ste práve niekomu povedali úžasnú novinku a o pol hodiny neskôr vás zaplaví vlna radosti, je veľká šanca, že sa dotýkate tých intenzívnych vibrácií, ktoré niekto okolo vás vyžaruje.
Záver
Pri rozvíjaní jasnocitu je kľúčové dôverovať sebe a svojim pocitom. Mnoho ľudí okamžite zavrhne jasné znamenia, ktoré dostanú, pretože sa nezhodujú s ich presvedčením.
Keď žiadame o znamenia v našom živote a potom ich ignorujeme, blokujeme veľkú časť reality, ktorá je oveľa magickejšia.
Čím viac venujete okoliu svoju pozornosť a skladáte puzzle života, aby ste videli, ako je všetko prepojené, myšlienka byť „psychickým médiom“ sa stáva oveľa menej teoretickou a viac praktickejšou.
Keď je v tomto vesmíre všetko energia, potom dáva zmysel, že nás ovplyvňujú vlny okolo nás. Precvičte si čítanie týchto vĺn a uvidíte, ako drasticky sa váš život zmení!


Zdroj: thespiritscience.net, Spracovala: Silavedomia.sk



Žiadne komentáre


Návrat na obsah