Citrónová kôra lieči kĺby: recept, po ktorom sa prebudíte bez bolestí - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

Citrónová kôra lieči kĺby: recept, po ktorom sa prebudíte bez bolestí

Anjelská pomoc
Publikoval v Zdravie-recepty ·
Citrón je právom označovaný za super potravinu. Obsahuje vitamín C, A, B1, B6, horčík, bioflavonoidy, pektín, kyselinu listovú, fosfor, vápnik a draslík. Chráni proti viacerým chorobám a zdravotným komplikáciám. Má pozitívny vplyv na črevá, žalúdok, pečeň a imunitný systém.
Ak konzumujete citrón pravidelne, môžete predísť mnohým ochoreniam: chrípke, laryngitíde, bakteriálnym infekciám a vysokému krvnému tlaku.



Podľa najnovších výskumov tiež prispieva v boji proti rakovine.
Toto zázračné ovocie môžete použiť na viaceré účely. Jedným z nich je aj liečba bolesti kĺbov. Ponúkame vám recept, ktorý vám pomôže zmierniť bolesti v kĺboch na rukách a nohách.
Kôru z dvoch citrónov vložte do pohára. Naplňte ho olivovým olejom. Pohár uzatvorte a nechajte ho v pokoji počas nasledujúcich 2 týždňov. Pokiaľ je liek takto pripravený, zoberte čistú gázu a vložte do nej kúsok kôry z olivového oleja. Gázu priložte na postihnuté miesto. Priložte na ňu igelitové vrecúško, alebo časť igelitovej tašky (veľkosť si prispôsobíte). Previažte bavlnenou šatkou. Tento postup robte vo večerných hodinách a liek nechajte pôsobiť počas celej noci. Je to najlepší spôsob, ako pomôžete svojim kĺbom a zbavíte sa bolesti.

zdroj:http://www.topmagazin.sk
vložené: marec 2015



Žiadne komentáre


Návrat na obsah