Detoxikácia slov - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

Detoxikácia slov

Anjelská pomoc
Publikoval v Poučné ·
′′ My anjeli sme už spomenuli, akú silu majú vaše slová. Preto sa dnes zameriavame na detoxikáciu slovnej zásoby, čo znamená, že ju očisťujeme od oslabenia myšlienok či fráz. Dnes budeme celý deň pracovať konkrétne na tom, aby sme z prejavu vylúčili akékoľvek sťažnosti.
Vždy, keď vyjadrujete nespokojnosť, tvrdíte, že niekto alebo niečo má nad vami moc. Sťažnosti sú potvrdenia, ktoré potvrdzujú vašu pozíciu obete a predstavujú druh pasívneho volania o pomoc.
Ako bytosti svetla a lásky nikdy nemôžete byť obeťami a nie je väčšia sila ako tá, ktorú máte práve teraz vo svojom vnútornom. Nič a nikto nad vami nemá moc a nemôže vás manipulovať, kým si nebudete vedomí toho, že máte Boha v sebe.
Dnes si treba nesťažovať. Vždy existuje spôsob, ako pozitívne formulovať svoje pocity bez toho, aby ste sa museli ′′ podraziť ". Všimnite si, ako silno sa cítite, keď hovoríte zo svojho vnútorného stredu, teda z miesta vašej sily, a tiež ako ostatní reagujú pozitívne na vaše žiadosti o pomoc. Keď dovolíte svojej vnútornej sile všetko vyriešiť jednoducho, čoskoro zistíte, že sa nie je na čo sťažovať.

ZAMYSLENIE NA DNEŠNÝ DEŇ
Hovorím z pozície svojej vnútornej sily. Nehľadám chyby a nepoužívam slová, ktoré posilňujú nielen mňa, ale aj ostatných. Mám dosť síl a schopností, teraz a vždy."


- z knihy Rady anjelov na každý deň, Doreen Virtue
FB  Svet zázrakú



Žiadne komentáre


Návrat na obsah