20 základných vesmírnych zákonov... - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

20 základných vesmírnych zákonov...

Anjelská pomoc
Publikoval v Poučné ·
... a 10 jednoduchých spôsobov ako ich použiť v náš prospech!


1. Nikdy nebudeme môcť s istotou povedať, čo je dobro a čo zlo.

2. Vynútené dobro sa vždy zmení na zlo.

Použime tieto dva zákony v náš prospech tak, že hneď na začiatku určíme a začneme rozoznávať veci, ktoré sú zlom už na prvý pohľad. Všetko ostatné je vo svojej podstate neutrálne.

Dobro a Zlo sú len kategórie, ktoré vymyslel človek. Keď sa začneme zameriavať na „svoju“ pravdu, a zároveň budeme rešpektovať názor iných, „dobro“ a „zlo“ naozaj začnú strácať svoj význam.

Všetko, čo existuje, jednoducho je.

3. Nikdy sa presne nedozvieme, čo od nás vesmír naozaj chce.

4. Keby sme prehľadali aj celý vesmír, nenájdeme v ňom nikoho rovnakého ako ste Vy.

Použime tieto dva zákony v náš prospech tak, že začneme bezvýhradne akceptovať svoju vlastnú výnimočnosť. Váš uhol pohľadu patrí len Vám.

Neexistuje nikto, kto vníma život, svet a vesmír úplne rovnako ako Vy, nikdy neexistoval a ani nikdy nebude. Až po tom, čo akceptujeme našu vlastnú výnimočnosť, začneme rozumieť aj našej vlastnej výnimočnej ceste životom.

5. Zlo nejestvuje. Existujú len veci, ktoré nás zarmucujú.

6. Dobro nejestvuje. Existujú len veci, z ktorých máme radosť.

Použime tieto dva zákony v náš prospech tak, že sa zmierime so smutnými momentmi v našom živote, no zároveň si budeme vážiť a tešiť sa z tých šťastných.

Pocity smútku nám môžu poslúžiť, ak si z nich vieme vziať ponaučenie. No zároveň pocity šťastia nám môžu byť aj na škodu, ak pod ich vplyvom „zaspíme na vavrínoch“ či „zídeme z našej cesty“.

Rásť začíname až vtedy, keď si uvedomíme, že dobro a zlo neexistujú. Akceptujme celú paletu emócii, pretože každá jedna emócia či pocit nás môžu naučiť veľmi dôležitú lekciu.

7. Je možné, že vesmír od nás chce, aby sme robili aj chyby.

8. Naše chyby a omyly v žiadnom prípade vesmír neohrozia.

Použime tieto dva zákony v náš prospech. Začnime žiť a konať slobodnejšie a s vedomím, že môžeme a aj urobíme nejaké chyby.

Možnože potrebujeme niekoľkokrát zakopnúť a padnúť na zem, aby sme si vedeli vziať potrebné ponaučenie. Možno práve toto od nás Vesmír chce. Nie je nič zlé na tom, že robíme chyby.

Práve chyby nám pomáhajú stať sa ešte lepšími. A nemajme žiadne obavy – Vesmír je neprekonateľne silnejší a väčší a nejaká naša malá chybička mu určite neublíži.

9. Nehľadajme pravdu – pravda neexistuje. A ak aj pravda existuje, nepotrebujeme ju.

10. Nepýtajme sa, čo je zmyslom života. Ak aj existuje zmysel života, bude sa nachádzať za hranicami samotného života.

Použime tieto dva zákony v náš prospech a zmierme sa s tým, že neexistuje žiadna konečná pravda či zmysel. Ak aj naozaj existujú, budú sa nachádzať mimo našej skúsenosti a nášho života.

Nikdy ich nebudeme môcť obsiahnuť a pochopiť, pretože sme ich súčasťou. To je to isté, ako keby sme si prečítali ktorékoľvek jedno slovo v knihe a na základe tohto jedného slova by sme chceli poznať celý príbeh v knihe.

Jediná pravda, na ktorej nám môže záležať je to, o čom vieme, že je to pravda, pravda, ktorá z nás vyžaruje a možno ju jasne badať v našom živote. A zmyslom života môže byť čokoľvek, čo chceme, aby ním bolo.

11. Nie je možné, aby sme stratili lásku, dokonca aj keby sme si to priali. Pochádzame z lásky, a do lásky sa aj navrátime. A taktiež, my sami sme láskou.

12. Nemajme obavy o svoj život a osud. Vesmír nám pomáha omnoho viac než si uvedomujeme.

Použime tieto dva zákony v náš prospech a prestaňme plytvať energiou na neustále obavy. Lásku a podporu tak či onak nemáme v našej moci, no dostáva sa nám ich omnoho viac, než si vieme predstaviť.

Preto namiesto obáv použime našu energiu na to, kvôli čomu sme naozaj prišli na tento svet.

13. Nemá zmysel snažiť sa byť stále lepší a lepší. Už teraz je úplne postačujúce, akí sme.

14. Ak sme sa pustili do niečoho, čo je pre nás príliš náročne, nie je žiadnou nutnosťou, aby sme v tom pokračovali, najmä ak ani nechceme pokračovať.

Použime tieto dva zákony v náš prospech. Spravme si v našom živote poriadok a zbavme sa všetkého, čo sme robili len na to, aby sme sebe alebo druhým dokázali, že „na to máme“.

Pokračovať v tom by bolo nezmyslom a na konci by sme si aj tak vždy uvedomili, že nepotrebujeme od nikoho žiadne uznanie.

Ak je niečo, čo nechcete robiť, môžete sa úplne slobodne rozhodnúť nerobiť to. Vždy budete tým, kým ste, vždy budete mať svoju vlastnú dôstojnosť, ak nepripustíte, aby Vás niekto alebo niečo presvedčilo o opaku.

15. Ako vo vnútri, tak aj navonok, ako navonok, tak aj vo vnútri.

16. Ako na povrchu, tak aj pod povrchom, ako pod povrchom, tak aj na povrchu.

Použite tieto dva zákony vo Váš prospech tak, že prevezmete zodpovednosť za jedinú vec, ktorú máte vo vašej moci – tou vecou ste Vy sami.

Vy ste to, kto sa nachádza v strede medzi vnútrom a vonkajškom, Vy sa nachádzate na povrchu aj pod povrchom.

Vy sa rozhodujete pre skutky, ktoré potom utvárajú Váš život a svet. Ak vo vnútri nemáme žiadneho nepriateľa, nebude na nás číhať žiaden nepriateľ ani vonku.

17. Vesmírny jazyk je jazykom frekvencií.

18. Podobné priťahuje podobné, nie protikladné.

Použime tieto dva zákony v náš prospech tak, že sa staneme osobou, ktorou chceme byť. A to ešte predtým, než začneme žiť život ako táto osoba, ktorou chceme byť.

Keď zvýšime našu frekvenciu tak, aby sa zhodovala s dokonalým životom, o ktorom snívame, nebudeme mať na výber a pritiahneme si tento vysnívaný dokonalý život do našej vlastnej reality.

19. Vždy máme možnosť slobodnej voľby.

20. Všetko, čo sa deje, deje sa z nejakého dôvodu a v tom správnom čase.

Použime tieto dva zákony v náš prospech a pochopme, v čom spočíva naša najväčšia sila. Vždy sa môžeme slobodne rozhodnúť a vydať sa inou cestou.

Vždy sa budeme môcť slobodne rozhodnúť vidieť dôvody, kvôli ktorým sa veci dejú. Možno nie je v našej moci ovládať jednotlivé vlny, no môžeme si vybrať, na ktorých vlnách budeme surfovať.

A tiež si môžeme zvoliť spôsob, ako na nich budeme surfovať.

FB




Žiadne komentáre


Návrat na obsah