02.02.2020 Magický dátum - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

02.02.2020 Magický dátum

Anjelská pomoc
Publikoval v O číslach ·
02.02.2020 – bude podľa numerológov skutočne magickým dňom pre všetky ženy. Táto kombinácia čísel sa vyskytuje raz za tisícročie, preto si nenechajte ujsť príležitosť využiť kúzlo čísel a zmeňte svoj život k lepšiemu.

2. február bude nasýtený energiou Jupitera. Je to významný deň aj pre mužov, no len ženy budú mať príležitosť robiť zázraky. Hlavnou vecou je využiť tento okamih a prežiť ho správnym spôsobom.


Aj v prípade, že teraz u vás prevláda apatia a vaša sila je na nule, všetko sa čoskoro zmení. Nebojte sa tých zmien!

Vláda mužskej energie tu bola už príliš dlho. Teraz sa všetko začína meniť v prospech ženskej energie a svet sa začína pohybovať smerom, ktorý si určia ženy.

Photo by Julian Jagtenberg from Pexels


Ako stráviť tento deň?

Predovšetkým by ste si mali niečo želať, dať si cieľ, vizualizovať a detailizovať. Predstavte si, ako sa všetko splní, ponorte sa do svojich pocitov, užívajte si ich.
Odpustite tým, ktorí vám ublížili a pustite tých, ktorí chcú odísť z vášho života. Už nepotrebujete nič navyše. Urobte zo seba prioritu – nikto nie je dôležitejší.
Uvoľnite zo seba všetku negativitu. Buďte úprimní vo svojich zámeroch: odpustenie musí pochádzať zo srdca.
V tento deň by ste sa v žiadnom prípade nemali oddávať závisti, prisahať či súťažiť. Pomáhajte, podporujte, robte a rozdávajte dobro. Ak je to nad vaše sily – odíďte, chráňte sa, nezasahujte.
02.02.2020 môže byť začiatkom nového života!





Žiadne komentáre


Návrat na obsah