Životné číslo vás vedie: Vypočítajte si svoju karmu! - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

Životné číslo vás vedie: Vypočítajte si svoju karmu!

Anjelská pomoc
Publikoval v O číslach ·


Životné číslo vás sprevádza od narodenia. Vyjadruje vaše silné stránky a odhaľuje tienisté aspekty povahy.
Dátum narodenia vás ovplyvňuje celý život. Dátum narodenia vás ovplyvňuje celý život.
Tí, ktorí sa aspoň trochu zaujímajú o numerológiu, už tušia, o čo ide.

Ostatným prezradíme, že je to zložité umenie, ktorému sa nedá naučiť za pár týždňov. "So svojím osudovým číslom sa človek narodí, je s ním spojená karma, sú tam dané vlastnosti človeka. Udáva tiež jeho možnosti - pracovné, študijné a tak ďalej," prezradila českému Blesku pro ženy numerologička Klára.


Vypočítajte si svoje životné číslo

Je to jednoduché. Spočítajte všetky čísla vášho dátumu narodenia. Príklad: Dátum narodenia je 31.12.1980.
3+1+1+2+1+9+8+0 = 25 = 2 + 5 = 7.
Vaše životné číslo je 7.
Významy čísel

1
Sebavedomie

Ľudia, ovplyvnení vibráciami čísla jeden sú nezávislí a samostatní, zvedaví a majú radi zmeny. Dokážu veľa získať vlastným pričinením aj bez pomoci druhých, majú výrazné vodcovské schopnosti. Vo vzťahoch bývajú dominantní.
Mali by sa naučiť stáť na vlastných nohách, nebyť na nikom závislí, vedieť sa presadiť. Musia si nájsť svoje miesto na slnku. Toto číslo je číslom odvahy, sebadôvery, inšpirácie a vôle.
2
Sila pocitov

Číslo dva je číslom duálnym. Potrebuje preto partnera, o ktorého sa môže oprieť. Títo ľudia majú zväčša uzavretejšiu povahu a často sa vyhýbajú akémukoľvek rozhodovaniu. Kvalitné partnerské vzťahy a dobré priateľstvá sú dôležité pre ich vnútorný pokoj.
Zle sa vyrovnávajú so stresom a potrebujú viac než ostatní pohodu, inak rezignujú na medziľudské vzťahy a utekajú do prírody, kde sa pozitívne nabijú.
3
Vnútorná vyrovnanosť

Toto číslo prináša mentálnu činorodosť. Trojky bývajú tvorivé a inteligentné, sú tiež veľmi družné a pre svoju osobnú príťažlivosť mávajú okolo seba množstvo ľudí. Veľmi rady diskutujú a vyhľadávajú pri každej príležitosti komunikáciu a prepojenie s druhými.
Mali by sa naučiť diplomacii, pretože sú často kritickí a svojím postojom môžu druhým ublížiť. Neznášajú samotu, sú spoločenskí, radi cestujú a poznávajú nové krajiny a ľudí.
4
Individualita

Pod štvorkou sa rodia ľudia praktickí, vo všetkom majú radi poriadok, môžu byť konzervatívni a veci vidieť iba čiernobielo. Bývajú nesmierne húževnatí a pracovití a majú nadbytok fyzickej sily, preto je vhodné, ak pestujú šport pre odreagovanie.
Mnohým veciam prikladajú zbytočne veľký význam a trápia sa. Mali by sa naučiť nachádzať v živote určitý nadhľad. Ak im niekto citovo ublíži, dokážu sa na dlhú dobu uzavrieť.
5
Mnohotvárnosť

Pre týchto jedincov je dôležité pochopiť pocit osobnej slobody a naučiť sa s ním zaobchádzať. Neznamená to zbaviť sa všetkých obmedzení, zákazov a autorít, ale naučiť sa ich prijímať. Títo ľudia sú veľmi aktívni a otvorení novým myšlienkam, objavom a filozofiám. Radi neustále prijímajú nové podnety a preto veľa cestujú.
Bývajú netrpezliví a v partnerských vzťahoch nestáli, potrebujú nové zážitky, radi sa bavia a povinnostiam sa pokiaľ možno vyhýbajú.
6
Zmena

Šestka je číslo lásky a harmónie, nesie v sebe mnohé nadania, preto sú aj ľudia narodení pod týmto číslom pozitívni a svojou prítomnosťou prinášajú ostatným radosť. Mali by sa viac než ostatní naučiť špecifikovať svoje životné priority, prehodnotiť svoj prístup k partnerom, ostatným ľuďom a k práci.
Viac než ostatní potrebujú zažívať obdiv druhých a pracovné uznanie a predovšetkým mať hodnotné a láskyplné vzťahy. Musia sa naučiť získať prirodzenú sebadôveru a posilňovať vôľu.
7
Štruktúra

Je to mystické a posvätné číslo. Sedmičky majú náročné životné skúšky, ich životy nie sú ľahké. Sú veľmi hĺbavé, túžia preniknúť do tajomstiev života aj do tajov svojej duše a spoznať sami seba a svoje životné poslanie.
Sú uzavretí, podozrievaví, často žijú sami a vzťahy nadväzujú neradi. Bývajú to komplikovaní a originálni jedinci, pre druhých sú záhadní a príťažliví.
8
Súcit

Ľudia narodení pod touto vibráciou sú plní energie. Sú to silné osobnosti, ktoré vedia učiť a viesť a tiež pomáhať ostatným. Osmička je karmické číslo, ktoré ukazuje vyrovnanie medzi naším "viditeľným" svetom a svetom duchovným. Životným cieľom týchto jedincov je nájdenie rovnováhy medzi hmotnou a duchovnou úrovňou.
Ležatá osmička symbolizuje zákon príčiny a následkov, ktoré by ľudia narodení s týmto číslom mali počas života pochopiť.
9
Prijatie

Toto číslo predstavuje múdrosť, ktorú dokážeme získať z našich životných lekcií. Deviatky majú za úlohu porozumieť univerzálnym zákonom a vďaka svojím znalostiam pomáhať a radiť druhým. Väčšina z nich sa aktívne zaoberá duchovnými náukami. Bývajú zodpovední a dá sa na nich spoľahnúť. Sú ale príliš samostatní a rady od druhých neprijímajú. Vedia v sebe prepojiť vlastnosti všetkých predchádzajúcich čísel a preto rozumejú ostatným.

(prevzaté z "Nový čas pre ženy") pridané:(20.12.2013.)



Žiadne komentáre


Návrat na obsah