Pán dokonalý - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

Pán dokonalý

Anjelská pomoc
Publikoval v O láske ·
′′ Aby ste našli to, čo nazývate ' správnym ' alebo ' dokonalým partnerom ', musíte byť najprv dokonalým partnerom. Stále musíte vysielať vibračný signál, ktorý sedí partnerovi, po ktorom túžite. Tie nie tak dobré vzťahy, ktoré ste svedkami alebo ste sami zažili, vám dali dokonalú príležitosť objasniť si, aký vzťah vlastne chcete. Takže teraz stačí len myslieť na tieto žiadúce živly a vaša vibrácia sa prispôsobí tomu, po čom túžite.
Keď poukazujete na to, čo vás vo vzťahoch nebaví, keď si spomeniete na nepríjemné zážitky z vašej minulosti alebo pozeráte filmy, kde sa ľudia k sebe správajú zle, nevedomky si upravíte vibrácie na opak toho, po čom túžite. Cestu k takýmto vzťahom jednoducho nenájdete.
Nemôžete zažiť vysnívaný vzťah, keď sa cítite osamelí, nahnevaní, plní strachu alebo sklamaní. Keď však začnete hľadať to, čo môžete oceniť na sebe aj ostatných - keď si v minulosti a súčasných vzťahoch vytvárate zoznamy pozitívnych prvkov - naučíte sa vibrovať, aby ste zodpovedali vibráciám vašich prianí a potom k vám musí prísť správny partner... Tak hovorí Zákon príťažlivosti."
* * *
- z knihy Kľúč ku všetkým vzťahom, Ester a Jerry Hicks



Žiadne komentáre


Návrat na obsah