Varovné signáli duše v našej realite – 2 - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

Varovné signáli duše v našej realite – 2

Anjelská pomoc
Publikoval v Poučné ·
Varovné signáli duše v našej realite – 2

Najčastejšia chyba v našich životoch.



Viem, narodili sme sa na túto prekrásnu planétu, aby sme sa niečo naučili. Každý z nás má svoj životný plán, životnú úlohu. Nie sme tu len tak náhodou pre nič za nič. Detské životné úseky prežívame veľmi podobne, ale čím viac sa blížime k dospelosti, tím viac preberáme zodpovednosť za našu budúcnosť, za náš život...

Rodičia, rodina ale aj okolie, spoločnosť sú nám príkladom dá sa povedať vo všetkom a v nevedomosti sa rozhodujeme, robíme voľby o našich ďalších životných krokoch.
Nechcem dnes rozoberať, že kde, kedy, kto a ako robia, robíme chyby. V podstate je to úplne jedno, či má ten človek 10, 20, 50 alebo 100 rokov. O chybe, o ktorej dnes chcem písať, tú všetci rovnako robíme. Myslím teraz na komunikáciu. Možno si ani neuvedomujeme, že ako veľmi silno ovplyvňuje komunikácia naše životy, existencie, všetko čo prežívame v inkarnácii, ale aj ďalšie naše inkarnácie.
Samotná zlá komunikácia, zlé, nesprávne vyjadrenie myšlienky často prináša ešte horšie pochopenia a dopady. Koľkokrát ste zažili, že ste museli niečo do-vysvetliť , lebo vás niekto úplne inak chápal. Z toho vyvodzujem, že komunikácia veľmi silno vplýva na našu osobnú, následne aj spoločnú realitu.
Pri komunikácii je dobré si uvedomiť, s kým komunikujeme. Pokiaľ sa pozriete len na seba, komunikujete častejšie s egom alebo s dušou? Odpoveď už asi poznáte na základe vášho šťastia alebo nešťastia v živote. Pokiaľ nespoznáme samých seba, nespoznáme vlastnú dušu, nekomunikujeme s dušou, dovtedy riešime cez nevedomosť všetko a je to ako Lotto so životom. Buď to náhodou vyjde alebo nie.
Poďme ale radšej trocha hlbšie a zistime, kde môžeme robiť fatálnu chybu v komunikácii. Zámerne som použil slovo "fatálnu", nakoľko naozaj táto chyba nám môže na veľmi dlhú dobu, niekedy aj na niekoľko životov, spestriť náš život. Všetci dobre vieme, že ku komunikácii potrebujeme správne myšlienky, vety, slová. A je to jedno, v tomto prípade, či túto komunikáciu prevádzame verbálne alebo neverbálne.
Tá veľká chyba je pri výbere SLOVA. Slovo je darom vesmíru. Je najmocnejším nástrojom v tvorení. Slovo je hybná sila všetkého a tak ako využívame túto silu, tak aj potom existujeme. Sila slova dokáže tvoriť, budovať, ale rovnako aj rúcať, ničiť. Vplýva nie len na naše osobné životy, ale aj na naše okolie, na náš svet. Tak, ako tento mocný nástroj používame, rovnako aj existujeme.
Slovo je ako zrnko, ktoré vždy pustí svoje korene a nakoniec prinesie úrodu. Záleží ale na tom, či tie slová budú slová lásky, pravdy, svetla, alebo strachu, beznádeje, klamstva, ilúzie. Slovo je ako obrovské kúzlo. Každým slovom čarujeme. Každá veta vytvorená zo slov, je ako hotové kúzlo a záleží len na tom, že aké slová sme použili, čo sme vykúzlili. Slovo môže pohladiť ale aj zabiť. Najčastejšie túto silu, kúzlo, čarovanie so slovom vedome používajú mágovia, čarodejnice. Je načase, aby sme aj my začali vedome používať túto silu pre svoj rast, pozitívne budovanie našej reality, života.
Najväčšou chybou v osobnom živote pri používaní slov je, keď sa sami označíte za niečo alebo niekoho. V tom prípade používate slová: "som ale ... " . Pokiaľ je to pozitívne, tak je to v poriadku, ale keď je to niečo negatívne, tak sa potom nečudujte. Všade, kde používate sloveso "SOM" priťahujete k sebe to, čo ďalej vyslovíte. Ak vyslovíte vlastný názor, je to ako nejaká dohoda samého so sebou. Ak tento názor prijme aj druhý, tak je to dohoda medzi vami. Nezabudnime na to, že aj názor sa skladá zo slov a viet, a tak veľmi silno môžeme ovplyvniť nie len budúcnosť, ale často ihneď aj prítomnosť seba samého ako aj toho, ktorý sa stotožní s našim názorom. V prípade, že sa nestotožní a ten dotyčný bude brať váš názor skôr ako nejaký útok, nesúlad, môže túto energiu slova či už verbálne alebo neverbálne vrátiť naspäť. Vtedy začína nepekný energetický boj, zvaná hádka. Určite poznáte zo života aj tú časť tohto boja, keď pre nejakú príčinu cez klamstvo poviete "áno, samozrejme" a vo vnútri vôbec nesúhlasíte a nadávate. Čo asi vtedy tvoríte? Myslím si, poznáte na to odpoveď.
Každá myšlienka je tvorená zo slov, obrazov a emócií. Sú to tri sily v jednom balíku. Skúste si uvedomiť, že tieto tri tvorivé sily vytvárajú našu súčasnú realitu. Aká je vaša terajšia osobná realita? Ste spokojný, alebo radšej spomalíte tempo a skontrolujete všetky vaše slová a začnete naprávať vašu vlastnú tvorbu vlastnej reality? Správne slová, vás spoja s vašou dušou a jej signály potom už nebudú signály, ale priama komunikácia. Beriete to?
Napísal: Ján Bálint 29.10.2011

Pre http://gaia2010.sk/ napísal Ján Bálint. Tento článok môže byť ďalej šírený, kopírovaný v neskrátenej, neupravenej podobe a len pre nekomerčné účely, pokiaľ bude pripojená celá táto poznámka aj s aktívnymi odkazmi. Ďakujem za pochopenie.



Žiadne komentáre


Návrat na obsah