9.Skúsenosť s energetickým (kódovaným) sprejom. - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

9.Skúsenosť s energetickým (kódovaným) sprejom.

Anjelská pomoc
Publikoval v ♠ Moje príspevky-Novinky ·
Prikladám ďalší príbeh, aby Ste vedeli s čím sa dá pomôcť, na čo všetko môže byť energetický (kódovaný sprej) dobrý.

                                 ***************

Už asi 3 roky mám ako klientku jednu pani, zhodou okolností zdravotnú sestru.Jedného letného večera mi volá, že dcéra sa jej  v práci z ničoho nič zosypala a bola hospitalizovaná na psychiatrii.
Keďže bola pod dozorom lekárov a pod vplyvom ťažkých liekov z ktorých nebola prakticky pár dní  pri normálnom vedomí, nabila  som jej presne pre ňu kódované kvapky , na jej dátum narodenia. Anjeli vedia aké vibračné kódy treba vložiť do vody -ako nositeľku informácii , len treba na to použiť  niečie ruky...
Okrem iného som zistila, že v práci sa udialo niečo, čo uvedenú ženu úplne dorazilo a keďže toho všetkého už bolo dosť, telo si vypýtalo svoju daň a jednoducho vyplo...ale boli tam aj manipulatívne energie...
Moja klientka chodievala ku svojej dcére na návštevy a povedala som jej, aby sprej striekala pravidelne pri každej návšteve nad hlavu, alebo telo klientky. Po vystreknutí cez rozprašovač sa sprej rozptýli do šírky a prirodzene sadá na človeka a teda aj do aury, kde začne pôsobiť ako treba.
Hneď v prvý deň mi volala pani, že ako jej ho strekla nad hlavu a po dopade do aury a na telo sa dcéra začala krútiť ako had, mala neprítomný pohľad (ale to je prirodzené z liekov) a vydávala nezrozumiteľné zvuky.
Po chvíli všetko odoznelo....
Až sa jej zľakla. Všetko ale ustalo a viac krát sa to už nezopakovalo, skôr si všimla, že dcéra po streknutí  je stále viac a viac živšia v tvári, vrátila sa jej farba  na líca a nebola taká nepokojná.
No nečudujme sa, aké energie môžu byť na psychiatrii? Kedy to tam kto čistil? Koľko pacientov zomrelo na tej posteli? Aké zmeny vedomia spôsobujú ťažké antidepresíva?  Čo všetko sa pri strate vedomia na nás napojí? Uvedomujete si to????
Čo iné oddelenia, kde pacienti zomierajú, koľko blúdiacich duší sa motá po oddeleniach nemocnice, ktoré nevedia vôbec, že zomreli...
Buďte preto vedomí a vo svojom tele, či  vo svojom strede, keď vchádzate do nemocnice, na cintoríny, do barov, herní, krčiem, ale hlavne do nákupných centier, hypermarketov.... ani neviete, čo všetko si môžete doniesť domov so sebou. No a keď beriete na pivko so sebou svoje malé detičky, častokrát ešte v kočiariku, požiadajte ich anjelov aspom o ochranu, sú bezbranné, čisté a ušetríte sebe i deťom noci plné strachu a plaču, keď sa budú niečoho báť, či niečo vidieť.
Ak začnú nejaké divné prejavy, ochoriete, vidíte, či počujete niečo, či vaše dieťatko sa bojí, alebo plače... ak sa takéto niečo deje, nebojte sa mňa či niekoho, kto s tým pracuje kontaktovať, aby sme hneď , tak najskôr ako sa dá to vyriešili, jednak najskôr očistou a potom práve cez kódovaný sprej, či niečo iné, vás ochráni práve vtedy, keď nie ste v dobrej psychickej  pohode.

Stále opakujem: Najlepšou ochranou je udžiavať si svoje vysoké vibrácie lásky, svetla, harmónie....vtedy je vaša energia na vysokej  hladine a nie je jednoduché ju nabúrať...Byť jednoducho v pohode !

Kódovaný (energetický) sprej je môžné "nakódovať" na rôzne zámery.
* zdravie
* lásku
* hojnosť
* ochranu
* harmóniu
* prácu a pod.
* spravodlivosť

Ak máte pocit, že práve niečo takéto potrebujete, neváhajte ma  osloviť na email:  janka@anjelska-pomoc.sk
Každú konkrétnu žiadosť predebatujeme a nájdeme vhodné riešenie.

s úctou Janka  




Žiadne komentáre


Návrat na obsah