Rakovina je obrovský biznis(2) - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

Rakovina je obrovský biznis(2)

Anjelská pomoc
Publikoval v Zdravie-info ·
Každých 44 hodín zomrie na Slovensku jedna žena na rakovinu krčku maternice. Rakovinu spôsobujú určité typy vírusu - ľudského papilomavíru (HPV). Iné typy HPV spôsobujú genitálne bradavice. Dobrou správou je, že teraz už môžete urobiť niečo, čo vám pomôže ochrániť sa - dať sa zaočkovať vakcínou SILGARD (chce niekto oponovať, že to nie je strašenie a naštartovanie psychiky žien pre vznik skutočnej choroby?! - pozn. F.Š.).

Očkovanie proti rakovine krčku maternice:
Vakcína SILGARD je jedinou vakcínou zabraňujúcou rozvoju rakoviny krčku maternice a ďalších ochorení vyvolávaných štyrmi typmi ľudského papilomavíru (HPV).
Viac informácií o vakcíne SILGARD:
Cena kompletného očkovania: 9 900 Kč (t. j. 3 300 Kč za jeden očkovací cyklus). Chcete znížiť riziko vzniku rakoviny krčku maternice? Nechajte sa zaočkovať! Pokiaľ budete mať o očkovanie záujem, objednajte sa ešte dnes na očkovanie proti rakovine krčku maternice vakcínou Silgard on-line cez náš objednávkový systém alebo telefonicky na čísle: 800 123 321 begin_of_the_skype_highlighting 800 123 321 BEZPLATNĚ end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting800 123 321 begin_of_the_skype_highlighting 800 123 321 BEZPLATNĚ end_of_the_skype_highlighting


Fakty o škodlivosti:
"Vakcíny proti HPV" firmy Merck v - USA predávané ako Gardasil, v EÚ ako Silgard, môžu spôsobiť smrť! Podľa údajov VAERS (Vaccine Adverse Efekt Reporting System) je k 3.9. 2007 hlásených 11 úmrtí dievčat po podaní Gardasilu. Dievčatá zomreli na trombózu alebo srdcové problémy, prvé tri úmrtia boli do troch hodín po aplikovaní Gardasilu!
Judicial Watch: Zo 77 žien, ktoré boli očkované v priebehu tehotenstva - 33 hlási kolaterálne efekty, ako spontánny potrat alebo anomálie plodu. Ďalšie reakcie, ktoré sú neustále novonahlasované zahŕňajú Bellovu paralýzu, syndróm Guillaina-Barra a kŕče. (WorldNetDaily.com zo 6.10. 2007)
Lekársky výskum: Neprebieha primárne preto, aby boli objavené najefektívnejšie, najbezpečnejšie a zdraviu najprospešnejšie liečebné postupy proti nejakej chorobe. Výskum je realizovaný s cieľom rozpoznať choroby s najväčším potenciálnym trhom, na ktorom výrobcovia liekov môžu vytvoriť čo najvyššie zisky!

U rakoviny krčku maternice ide o skutočnú pohlavnú chorobu (ako bol syfilis a ďalšie - šíreniu nákazy sa dalo zabrániť u tých niekoľkých prípadov za rok...). Taktiež v 90% sa dá rakovine krčku maternice zabrániť pravidelnými výtermi a zvyšných 10% sa môže vyhnúť chráneným sexom (gynekológ p. Safar).

Pri HPV existuje viac než 100 rôznych bacilov a v očkovacej látke sú iba 3 - 4. Preto nie je ničím doložené, že za rôznorodé rakovinové ochorenie je zodpovedný jeden vírus!
Okrem toho je k dispozícii - rovnako ako u ostatných očkovaní, príliš málo údajov z testov a žiadne dlhodobé - po 3,5 roku boli testy zastavené. Pričom špeciálne u rakoviny je potrebné klinické testy sledovať počas 10 až 15 rokov!

Prírodná alternatíva k očkovaniu proti rakovine krčka maternice:
V súčasnosti má na vznik ženských nádorov veľmi často, ba dá sa povedať, že takmer vždy, významný vplyv prevaha ženského estrogénu nad progesterónom a to aj pri tvorbe nezhubných myomov. Príčina je pripisovaná na vrub zväčša strave a životnému štýlu 21. storočia - z emancipovaním a sociálnym pomužštením ženy!

Občania, dievčatá a ženy - kúpte si výhodne svoj život!
Máte šancu nákupu aj na splátky:
Vybavte si očkovanie proti rakovine krčku maternice na splátky. V spolupráci so spoločnosťou CE Money Multiservis - najväčšou spoločnosťou na trhu splátkového predaja v Českej republike - ponúkame možnosť financovať nákup vakcíny na splátky.
Výhody splátkového predaja:
Nemusíte predkladať potvrdenie o výške príjmu
- nemusíte nikam chodiť, všetko vybavíme za vás! Požičiame vám na nákup vakcíny (cena kompletného očkovania je 9 600 Kč). Minimálne 10% z ceny zaplatíte hneď a zvyšok vo vami stanovených splátkach.
Splátkové programy:
Vybrať si môžete z nasledujúcich splátkových programov:
Program "Desatina" - zaplatíte iba 10% z ceny vakcíny, a potom od nasledujúceho mesiaca v 10-tich rovnakých mesačných splátkach (výška každej splátky sa rovná 10% z ceny vakcíny) splatíte celú výšku úveru.

Program "Odklad 3 mesiace"
Zaplatíte iba 10% z ceny vakcíny a potom máte 3 mesiace na rozmyslenie, či doplatíte zvyšok ceny vakcíny naraz (nákup je bez navýšenia). Pokiaľ nebudete mať možnosť do 3 mesiacov cenu vakcíny doplatiť, potom v 4. mesiaci začnete splácať v 4 až 18 mesačných splátkach podľa toho, ktorú variantu ste si vybrali pri uzatvorení zmluvy (v tomto prípade dôjde k navýšeniu podľa zmluvy).

Kto môže žiadať o úver?
Podľa všeobecných podmienok je nutné spĺňať nasledujúce: Občianstvo ČR, vek 18 a viac rokov, platný OP a druhý doklad totožnosti (cestovný pas, vodičský preukaz, rodný list), trvalý zdroj príjmu, (pracovný pomer, podnikateľský príjem, dôchodok). Zamestnanec nesmie byť v skúšobnej ani výpovednej lehote. Adresa trvalého bydliska a kontaktná adresa na území ČR. E-mail: info@ ockovacicentrum.cz .
V mestách budú v žltých stanoch osvetové tímy a odborníci ponúkať letáčiky a informácie o žltačke typu "A" a "B". Budú tiež poskytovať kontakty na očkovacie centrá a informovať o možnosti zľavy na jednu aplikáciu vakcíny vo výške 20 % pre jednotlivca a 50 % pre trojčlennú rodinu. Záujemci o očkovanie budú tiež zaradení do zlosovania o zaujímavé ceny.
K hepatitíde "B": (žltačka - zápal pečene) Dnes je naprostá väčšina tejto choroby prenášaná v prostredí drog a prostitúcie (prenášaná sexuálne). Riziko pre deti, že ochorejú hepatitídou "B" je preto mizivé. (Je to geneticky vyrábaná vakcína, v poľnohospodárstve sú prísady v nej použité už vyše 20 rokov zakázané, ale pre "zdravie ľudí" ich dávať priamo do krvi to "zákony humanity" povoľujú... pozn.-F.Š.!)
Ako farmaceutické firmy podvádzajú verejnosť? slovom -


Po zaočkovaní proti hepatitíde "B" je hlásených najviac komplikácií:

Cukrovka, roztrúsená skleróza (MS), ťažké depresie, podobné ochorenie ako žltačka, bolesti hlavy, ľahké aj vysoké horúčky, bolesti, začervenanie kože, opuchy, zatvrdnutia a bolesti brucha, únava, nechutenstvo, chrípke podobné symptómy, nevoľnosť, zvracanie, hnačky, zvýšená hladina pečeňových enzýmov, ochrnutia až po ochrnutie dýchania, myelitída, zápaly nervov, lymfadenopatia, atď.
Fakty zo sveta:
Fínsko: Má celosvetovo najväčšiu preočkovanosť a napriek tomu sa nikde inde nevyskytuje toľko chorých detí ako práve v tomto štáte!
Francúzsko: Od 1.10.1998 nariadilo školské deti očkovať proti hepatitíde "B" a následok? V období 2 rokov sa vyskytlo viac než 600 prípadov roztrúsenej sklerózy (MS)!
Nemecko: Používa sa rovnaká očkovacia látka ako vo Francúzsku a bude sa naďalej usilovne očkovať...
USA: Od januára 1996 do mája 1997 sa objavilo 18 000 hlásení vedľajších účinkov len v dôsledku tohto očkovania, pričom došlo k 54 prípadom náhleho úmrtia dieťaťa!
Nový Zéland: Od roku 1994 sa robilo hromadné očkovanie u kojencov a detí geneticky vyrobenými očkovacími látkami. Po 2 rokoch došlo u týchto detí k výskytu cukrovky u 60%!

VAROVANIE:
Každému musí byť jasné, že v tejto rozbehnutej kampani absolútne nejde o zdravie občana, ale o dobre premyslenú marketingovú špekuláciu a vyslovený biznis! Tieto kampane potvrdzujú, že trhom farmaceutického priemyslu je ľudské telo a návratnosť investícií, ktoré do tohto biznisu dal Rockefeller and Rothschild - závisí na predlžovaní trápenia a rozširovaní chorôb u ľudí!

Biela mafia zarába na strachu ľudí
Správy o hrozivom stúpaní smrteľných a iných profitujúcich ochorení kráčajú ruka v ruke s tzv. 'veľkou farmáciou'" - píše Steven Ranson: "Ktorá využíva hlavné mediálne prúdy ako vozidlá na dopravu strachu... Veľké finančné záujmy vo farmaceutickom priemysle spôsobujú dennodenné šírenie hroziacich správ o chorobách. Tieto hrozivé správy nie sú založené na žiadnych faktoch, ale sú šité priamo na mieru v dielňach televíznych reklamných štúdií!" Každý rok prichádza nový mediálny strašiak - vyvolávanie paniky! Z neškodných chorôb sú na základe ojedinelých prípadov zámerne kvôli biznisu robené monštrá - epidémie a pandémie
.
Pozrime sa na zopár podobných demagogických správ, ktoré často "vymývajú mozgy" širokej verejnosti: "Aj keď úplne eliminujeme napr. SARS - v budúcnosti stále hrozí, že sa staneme obeťami jeho virálnych mutácií." Dr. Patrick Dixon.
18. 01. 2008 priniesli noviny "Krone" na titulnej stránke túto správu: "Chrípkový vírus je tohto roku extrémne nebezpečný. Existujú obavy, že bude až 3 000 mŕtvych. To sa očakáva v zime 2008 len v samotnej Viedni." A nasledujú paradoxy: Proti chrípke sa odporúča Tamiflu (niekde zostali staré zásoby?!) a kvôli možnému prenosu vírusu si nepodávajte ruky. Avšak tento vírus (darček) prostredníctvom zaočkovania proti chrípke priamym vstreknutím do krvného obehu je OK?!

Otázka na telo: "Prečo sa nechá proti chrípke zaočkovať iba asi 15% lekárov a zdravotníckeho personálu?" To znamená, že 85% sa očkovať nedá, ale očkujú druhých (nepoučených). Napokon, chrípka k nám prichádza väčšinou z Ázie a do Ázie prichádza z Európy ("európska chrípka")! U chrípky sa vyskytuje viac než 300 rôznych bacilov - v očkovacej látke sú však iba 3 - čiže je to jasný biznis a lotéria.

Dr. Schnitzer sa nad tým nahlas zamyslel: "... mám väčšie podozrenie, že sú to očkovacie akcie, ktoré chrípku urobia skutočne zlou. Ak sa k tomu pridá ešte prípadné poškodenie v dôsledku očkovania (viď vedľajšie účinky) pre zvýšené množstvo adjuvantov (použitého hliníku = viac Alzheimerov a ďalších chorôb...) v chrípkovej očkovacej látke pre seniorov! Ku koľkým úmrtiam dôjde po očkovaní proti chrípke hlavne v domovoch dôchodcov?!"
Lekári, ktorí sa kriticky stavajú k očkovaniu môžu byť umlčaní, alebo dostať "zákaz činnosti". Niektorí si pripadajú ako v 19. storočí! Avšak ľudia sú svojprávni a stále informovanejší (nie však zo strany farmaceutických spoločností) a doktori to vidia. Napr. ako prehlásil Dr. Buchwald: "Očkovanie je kšeft so strachom!"

Ďalším novým príkladom je očkovanie proti kliešťovej encefalitíde, keď sa dobre platení hygienici v štátnych službách prepožičiavajú k platenej reklame očkovacích sér a v televízii a rozhlase pomáhajú vymývať mozgy tak dôkladne, že sa človek bude skutočne báť vstúpiť do lesa bez preventívnych injekcií.

Očkovanie - Pandorina skrinka

Nositeľ Nobelovej ceny, prof. Rolf Zinkemagel so svojou výskumnou skupinou zistil u myší, že geneticky vyrobené očkovacie látky oproti očkovacím vakcínam vyrobeným obvyklým spôsobom ovplyvňujú rovnováhu medzi vírusom a imunitnou ochranou tak nepriaznivo, že sa choroba po očkovaní ešte zosilní - namiesto toho, aby bola oslabená!
Geneticky vyrobené očkovacie látky (sú tiež vo vakcíne proti HPV) - predstavujú "biologickú katastrofu", kedy už dôsledky pre budúce generácie sú nezvratné! Vakcíny sú "obohacované" ťažkými kovmi, formaldehydom (používa sa na impregnáciu nábytku, textilu a mŕtvol - je rakovinotvorný), antibiotikami, geneticky upravenými vírusmi a ktovie čím ešte v "záujme verejného zdravia". Geneticky upravené vakcíny obsahujú vírusy vypestované na obličkách opíc a psov, ľudských rakovinových bunkách a potratových embryách. Týmito vakcínami sa očkuje aj niekoľko (6 i viac) chorôb spolu.
Pokusy na krysách ukázali, že za niekoľko generácií sa objavili abnormálne poruchy správania a znetvorenia a tieto generácie boli neplodné (generácie krýs sa dajú sledovať v priebehu jedného roku, ale čo ľudia?). To vedie len k jednému záveru - a to k tomu, že geneticky vyrobené očkovacie látky sú nielen neužitočné, ale nebezpečné (viď tiež aktuálne správy o očkovaní HPV) a sú ohrozením pre našich potomkov!


Profesor Pierre Lépine (1901 -1989), šéf odd. bakteriológie pri Pasteurovom inštitúte povedal: "Všetci sme učni "čarodejníka", najmä na vedeckom poli. Chválime sa objavmi, ktoré sú v skutočnosti pre pacienta jedovaté. Myslím, že budúce generácie budú potrebovať veľa času a odvahy, aby sa zbavili strašných následkov nášho výskumu."
Dr. Kenneth Starr, člen Rady proti rakovine v Novom Walese (napísané pre Sydney Morning Herald): "Nie je možné aplikovať ľudskému druhu informácie o rakovine získané pokusmi na zvieratách, ktorým bola rakovina spôsobená!"
90 až 95 percent testovaných produktov, ktoré sa na zvieratách ukázali ako účinné a bezpečné, sa pri klinickom testovaní na ľuďoch prejavilo ako látky neúčinné a dokonca veľmi nebezpečné. Napríklad: Contergan mal pomáhať tehotným ženám proti rannej nevoľnosti. Úspešne prešiel testami na zvieratách - u človeka však fatálne zlyhal a spôsobil asi 10 tisíc defektných pôrodov (obsahoval talidomid a spôsoboval genetickú vadu známu ako fokomélia - vrodené nevyvinutie paže a predlaktia...). Mexaform, prostriedok na prečistenie organizmu a dezinfekciu čriev, zapríčinil ochrnutie dolných končatín u viac než 200 tisíc ľudí. Eraldin, liek proti chorobám srdca, zabil desiatky ľudí a ďalšie stovky oslepil. Clioquinol - liek užívaný proti hnačkám, je zodpovedný za oslepnutie a obrnu tisícov ľudí...

"Konšpiračné teórie" mali bohužiaľ zase pravdu - všetci mladí, aj batoľaťa budú v New Yorku podľa nového zákona č. 10942 povinne zaočkovaní proti chrípke a ďalším "chorobám"... Kšeft s chorobami a program depopulácie začal naberať celosvetové obrátky... Zákony o povinnom očkovaní proti všetkému sa rozrastajú ako metastázy rakoviny, ktorú nám vládne elity pod egidou vyvolenej rasy silou moci vnucujú a sami očkujú!

Je pravdepodobné, že sa štáty na nátlak EÚ v krátkej budúcnosti pokúsia zákonmi regulovať a prihrať "bielemu bratstvu" (farmaceutickej mafii) ešte viac pacientov a peňazí...
Preto v mene ochrany života a ľudskosti sa pýtam všetkých doktorov a kapacít lekárskej vedy, ktorí ste zložili Hippokratovu prísahu: "Vy, konvenční lekári a onkológovia - odpovedzte aspoň svojmu svedomiu, keď už nie trpiacim pacientom - či ste ešte lekári, šarlatáni alebo už za služby v prospech bielej mafie platení zločinci...?!"
Denno denne bývajú pacienti šikanovaní, zastrašovaní, manipulovaní a inak vystavení "medicínskemu terorizmu" len preto, aby bezpodmienečne a neodkladne súhlasili so všetkými rozhodnutiami, nebezpečnými chemickými a operačnými zásahmi či ožarovaním, ktorých priamym následkom je ťažké poškodenie zdravia a nezriedka aj smrť. Je nutné, aby pacienti boli viac informovaní a vzdelaní o svojej chorobe, ako ju liečiť a aké možnosti využiť. A hlavne musia nabrať odvahu a povedať rázne "NIE", ak doktori tvrdohlavo propagujú pre nich toxické drogy alebo životu nebezpečné zákroky.

Do zdravotníctva plynú veľké peniaze, na oplátku by teda malo poskytovať to, o čom hovorí jeho názov - zdravie! Súčasná klasická medicína človeku ubližuje, namiesto toho, aby mu pomáhala. Žiaľ, mnohí ľudia žijú v klamnej viere, že dnešná "moderná medicína" dosahuje "úžasné pokroky". Ak by to však bola pravda, museli by všetci ľudia prestať užívať lieky - až vtedy by sa odkryl skutočný zdravotný stav ľudstva.
Všetkými dostupnými médiami šíriace sa správy o pokroku v medicíne sú veľmi zavádzajúce. Úmyselne sa tu miešajú dohromady dve rôzne veci: 1) pokrok v chirurgii a diagnostike. 2) s pokrokom v medicíne ako takej. To, čo sa označuje za úspechy medicíny, je v skutočnosti len napredovanie v technológiách, ktoré až druhotne našli svoje uplatnenie v medicíne... Základný princíp pritom zostáva stále rovnaký - pacientovi sa predpisujú rôzne chemické drogy, ktoré v konečnom dôsledku jeho celkový stav nielenže nezlepšia, ale ho naopak zhoršia!
"Objektívne" (z neznalosti) možno niekto namietne, že hoci lieky nie vždy zaberú, niekedy predsa len pomôžu... Avšak táto údajná pomoc je často iba ilúziou, lebo ide takmer vždy o potlačenie príznakov choroby, nie o jej vyliečenie!

Choroba tela je predovšetkým dôsledkom nevhodného a chybného myslenia. Veľa somatických problémov má svoju prapríčinu v mysli. Autodeštruktívne myšlienkové procesy (vzory či kódy) pôsobia na telo, pretože sa nedá oddeliť soma od psyché, ktoré tvoria nedeliteľný celok. Tradičná medicína lieči telo, preto lekár nie je schopný vyhľadať skutočné príčiny problémov a predpisuje lieky (ponúka tovar - nie svoje schopnosti liečiteľa, ale obchodníka). V mnohých starovekých kultúrach - v čínskej či indickej, je choroba chápaná ako porucha energetického obehu v neviditeľných éterických či astrálnych systémoch. Doktor z týchto regiónov nelieči chorobu, ale človeka! To vytvára zásadný rozdiel medzi konvenčnou medicínou a alternatívnymi spôsobmi liečby. Pre veľa osobností, ktoré sa zaoberajú metafyzickou liečbou, je nedostatok široko ponímanej lásky príčinou takmer všetkých telesných chorôb.

Všetko, čo sa v živote človeka prihodí, má dočinenia jedine s ním samotným! Povedané všeobecne - utrpenie, ktoré nás postihne "náhodou", existuje iba v bezbožnom svete chaosu... V súčasnom živote nie je okrem jednania človeka nič chaotické. Príroda je Stvoriteľom dokonale usporiadaná - a tak možno aj u každej choroby zistiť súvislosť so životom každého postihnutého, keď sa úprimne liečiteľovi "vyspovedá" (nie farárovi v kostole) z vytesnených - v šoku vzniknutých životných konfliktov. Ak by ľudia spolu zaobchádzali s rešpektom a láskou, nemusel by byť nikto chorý, resp. bolo by možné s dôverou nechať prebehnúť biologicky zmysluplné procesy. Avšak zhltnúť "liečivé" tabletky je pre väčšinu ľudí oveľa jednoduchšie, než sa postaviť vytesneným problémom zoči-voči. Aj na počítačový tomograf si môže každý chorý siahnuť a za vyšetrenie zaplatiť - to má pre laika hlavu a pätu. Ale "veci" (stresy, emócie, šikanovanie, boj o holú existenciu...), ktoré vyvolávajú choroby a prebiehajú iba v duchu - nie sú viditeľné, ani hmatateľné. Preto si väčšinu utrpenia spôsobujeme sami a každá situácia, pred ktorú sme postavení, je tu na to, aby sme sa niečo naučili!

Uvedené fakty potvrdzuje tiež objav Dr. Hammera, že rakovina vzniká z psychických príčin. Pri rozhovore s rakovinovými pacientmi sa vždy jasne ukáže, že počas dlhého časového obdobia pred vypuknutím choroby boli vystavení masívnej psychickej (duševnej) záťaži rôzneho druhu (nezdravé stravovanie, starosti na pracovisku, v rodine, partnerstve atd.) Napríklad rakovina krčku maternice, cysty, býva príčinou konkrétneho obsahu (spomienok na predchádzajúce bolestivé zážitky a sexuálne konflikty...), rakovina prsníkov vzniká vždy pre silné všeobecné konflikty, väčšinou medzi matkou a dieťaťom, tiež manželom (napr. prehnaná starostlivosť, panovačnosť, obmedzujú osobnostný rast) a to sa týka aj nedorozumení s partnerom. Rakovina vaječníkov, semenníkov má genitálno-análny obsah alebo pramení z konfliktných zážitkov, z rozchodu či straty partnera/ky, niekoho blízkeho a hlavne manželských problémov. Ochorenia srdca s infarktami, angína pectoris býva zapríčinené konfliktami na pracovisku, stresom v oblasti pôsobenia, problémami, ktoré si človek vytvára sám, pričom stráca radosť a zabúda vnímať krásy života. Ochorenie pľúc vyvolávajú depresie, smútok, bezvýchodiskové situácie, strach zo smrti. Ochorenie obličiek, zhubný nádor (hypernefróm) zapríčiňujú konflikty, sklamania, neúspechy, ochorenie kostí poukazuje na mentálny tlak, krvné choroby prezrádzajú málo radosti, stratu zmyslu života.
Tieto zistenia Dr. Hammera neboli len v rozpore so školskou medicínou, ale stavali celú medicínu na hlavu - pretože to znamená, že vlastne naše psyché určuje, kde rakovina vznikne...! Zároveň mu svitlo ohromujúce poznanie: V prípadoch, keď pacienti prežili, bol ich konflikt vždy vyriešený. Na druhej strane, v prípadoch, kde konflikt vyriešený nebol, pacienti zomreli, alebo ich priebeh choroby bol progresívny - postupne sa šíril...

P. S.
Srdce rakoviny je súčasne srdcom, podstatou a hybnou silou súčasnej civilizácie... Choroba je úzko a bezprostredne spojená s karmou človeka s jeho celkovým duševným a duchovným vývojom. Tvorí jeden celok. Kľúč k nášmu zdraviu teda spočíva v našej mysli, v našom vnútornom živote a správne nasmerovanom k všeľudským hodnotám. Väčšina ľudí slúži komercii a nahovára si, že manipulovaní boli len v minulom režime...
Dr. Ryke Ceerd Hammer: Vo svojej knihe Krebs - Krankheit der Seele (Rakovina ochorenie duše) píše: "Rakovina vzniká prostredníctvom mozgu - vyvolaná je prudkým konfliktom." Poznatky a objavy Dr. Hammera sú lekárskou obcou ignorované. Boli mu ponúknuté veľké sumy peňazí, aby mlčal a svoje rukopisy nezverejňoval, vyhrážali sa mu, zbavili ho zamestnania, odobrali mu licenciu, zakázali liečiť, bol finančne zruinovaný, boli podniknuté útoky na jeho život, napokon ho krivo obvinili a odsúdili do väzenia a pokúšali sa ho umlčať tým, že ho zatvoria na psychiatrii... Už 15 rokov sa lekárska fakulta univerzity v Tubingene zdráha i napriek súdnym príkazom preskúmať čo i len jediný prípad podlá zákonitostí "novej medicíny", hoci Dr. Hammer vyliečil aj pacientov, ktorí boli odpísaní ako beznádejné prípady...! (Preskúšanie - s naprosto kladným výsledkom však zrealizovali iné univerzity, napr. aj Trnavská univerzita v roku 1998.

Na záver tohto pokračovania o Astro-medicíne uvádzam dôležité fakty, ktoré som zistil v súvislosti s lekárskou fakultou v Tubingene, pretože si uvedomuje, že preskúšanie "novej medicíny Dr. Hammera" a jeho poznatkov by znamenalo koniec celej onkológie - pripomeňme si preto ešte raz, že:

Norimberský tribunál pre vojnové zločiny usvedčil 24 členov výkonného výboru IG-Farben z masových vrážd, zotročovania a iných zločinov proti ľudskosti. Jeden z nich bol aj Carl Wurster (*1900- +1974). Napriek tomu, že v priebehu vojny bol člen výkonného výboru IG-Farben (1938 - 1945), ktorá produkovala a dodávala do koncentračných táborov Cyklon-B, riaditeľ BC horný Rýn, člen výboru DEGESCH, vodca vojenského priemyslu a Ríšskej ekonomickej komory a v roku 1945 vyznamenaný Kráľovským rádom za zásluhy - bol uznaný ako nevinný vo všetkých bodoch obžaloby...!

Carl Wurster bol od roku 1952 -1974 predsedom výboru "novej" firmy BASF, predsedom výboru Duiburger Kupferhútte a Rober Bosh AG, členom výboru Augusts Viktória, Buna - Werke Huels GmbH, Suddeutschen Bank, Deutschen Bank, Vereinigten Glanzstoff, BBC, Allianz, Degussa.
1952 sa zároveň stal aj čestným profesorom na univerzite v Heidelbergu, Dr. rer. RK h. c. (čestný doktorát) na univerzite v Tubingene (paradoxne - práve táto sa neustále zdráha preskúmať "novú medicínu" Dr. Hammera...)!
1953 sa stáva tiež Dr. Ing. h.c. TH Mníchov.
1955 je vyznamenaný krížom NSR za zásluhy a súčasne vyznamenaný za služby od firmy Bayer...!
1956 odišiel do dôchodku ako člen výboru BASF
1960 sa menovaný Dr. rer. h. c. na univerzite v Mannheime, čestným senátorom na univerzite v Mainze, Karlsruhe a Tubingene, čestným občanom na univerzite v Stuttgarte, čestným občanom mesta Ludwigshafen,


EPILÓG:
Osobne nepoznám žiadneho človeka z encyklopedických prameňov, ktorý by dosiahol takú "galaktickú kariéru" počas života, pretože to nebol žiaden génius, ale praobyčajný zločinec ! Vynára sa otázka - za čo bol teda tento muž tak vehementne odmeňovaný - za holokaust, za milióny mŕtvych vo vojne, alebo za novú prípravu genocídy ľudstva, keďže sa má zredukovať cca na 1 miliardu...?! Z uvedených faktov jasne vyplýva, že nadvláda temných síl fašizmu a sionizmu pokračuje v spolupráci ruka v ruke a obchádza celú planétu.

František Šteffek - astrológ



Žiadne komentáre


Návrat na obsah