Tuk a paraziti - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

Tuk a paraziti

Anjelská pomoc
Publikoval v Zdravie-info ·
Odborníci radia dve korenia, ktoré vás zbavia tuku a parazitov: Telo zažije ohromnú zmenu – budete prirodzene chudší a zdravší!

V dnešnom článku vám poradíme, ako sa rýchlo a ľahko zbaviť prebytočného tuku, ktorý je uložený vo vašom tele. A to nie je všetko. Tieto dve prísady totiž vie z tela vypudiť aj nepozvaných hostí – parazitmi. Zabudnite na drahé prípravky z lekárne. Začnite tieto dve ingrediencie užívať pravidelne a uvidíte, že sa budete cítiť oveľa lepšie už počas veľmi krátkej doby. Zbaví vaše telo všetkého zlého a zanechá len príjemný pocit.
Ako je to so spaľovaním tuku
Odborníci vám väčšinou povedia, že tuk v tele je vlastne uložená energia, ktorú telo nestihlo počas dňa spáliť, a tak ju uložilo „na horšie časy“. Ak sa chcete trochu toho podkožného tuku zbaviť, musíte telu vytvoriť horšie podmienky – diétu. Počas redukčného režimu telo začne brať energiu z tukových zásob a vy budete ubúdať na váhe. Spaľovanie tukov je ale ovplyvnené aj inými faktormi
  • hladinou cukru v tele
  • množstvom proteínu (objem svalovej hmoty)
Aby sme zmenili spôsob, akým telo pracuje s tukmi, musíme zmeniť spôsob, akým ukladá energiu. Ak ste neustále v strese, určite vám nie je cudzia zvýšená chuť na jedlo. Pod tlakom máme totiž väčšiu tendenciu k tomu sa prejedať. Dajte si ale pozor na to, aký je pravý dôvod toho, že máte neustále hlad či chuť. Môže to byť spôsobené aj tým, že máte v tele parazita. Parazit sa do vášho tela môže dostať veľa spôsobmi. Navyše ak máte radi sladké, vytvárate pre neho vo vašom tele ideálne prostredie.
Pozor na parazity a plesne.
Sladké totiž vaše telo zahlieňuje. A v hliene sa parazitom a plesniam dobre darí. Preto je potrebné tento hlien spoločne s nadbytočným tukom neutralizovať a pomaly dostať z tela von. Vďaka tomu sa zbavíte aj nepozvaných hostí. Vyskúšajte našu prírodnú metódu, ktorá je naozaj účinná. To nakoniec sami spoznáte v priebehu niekoľkých dní. Akonáhle sa vaše telo vyčistí, budete sa cítiť oveľa lepšie.
Ako na to?
Pripravte si 10 g sušeného klinčeka a 100 g ľanového semienka. Nameľte klinček a ľanové semienka na jemný prášok. Ľanové semienka môžete už namletá kúpiť, klinček nameliete najlepšie v mažiari alebo v plastovom vrecku, na ktorý budete klopať valčekom. Pridajte dve lyžice vody. Zmes jedzte po tri dni počas raňajok. Pre ten správny efekt jedzte vždy tri dni, dajte si na tri dni pauzu a potom začnite znovu. Počas jedného mesiaca pocítite účinky – to sa telo zbavuje parazitov a toxínov.

prevzaté:FB



Žiadne komentáre


Návrat na obsah