VAŠE VLASY NIE SÚ PRÍČINOU! - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

VAŠE VLASY NIE SÚ PRÍČINOU!

Anjelská pomoc
Publikoval v Poučné ·
VAŠE VLASY NIE SÚ PRÍČINOU!
Naše vlasy sú fyzickým predĺžením našich myšlienok, dávajú nám smer pre celý náš život; každý náš vlas sa reprezentuje, sú to silné spojovacie body nášho tela aj ducha podľa po domorodých znečistení.
Múdri muži a ženy majú dlhé vlasy; na druhej strane, na miestach, kde bola tyrania prezentovaná vo všetkých jej podobách, boli krátke vlasy povinné a to spolu s ďalšími faktormi vyvrcholilo duchovnou a fyzickou porážkou ica národov.
Vlasy majú svoj vlastný jazyk a charakter a spôsob ich upravovania je nesmierne dôležitý pre každého, kto ich nosí:
Stredná čiara predstavuje vyrovnanie myslenia.
Plet, jednota myslenia so srdcom.
Voľné vlasy znamenajú sebavedomie.
Vlasy hore, presvedčenie.
Dnes si ľudia česávajú vlasy bez toho, aby poznali význam ich činov a štýl, akým sa používajú, vlasy sú dôležité, pretože márnosť alebo praktickosť bokom, spôsob, akým nosíte vlasy ovplyvní, hovorí totálne naša nálada.
Vstupom do myšlienok pôvodných obyvateľov zistíme, že spôsob, akým si česali vlasy, mal extrémny význam, pretože takto bola opísaná a ohlasovaná ich účasť na rôznych podujatiach: manželstvo alebo vojna, radosť alebo smútok.
Cez vlasy a šatky, ktoré nosila, by sa dalo povedať vyspelosť ľudí, ich postavenie v spoločnosti alebo časy mieru a vojny.
Účesy boli ako ročné obdobia; menili sa pri verejných, súkromných a slávnostných príležitostiach.
Vlasy predstavovali myšlienky a duchovný stav jednotlivca, ukazovali putá a duchovnú jednotu jeho rodiny a definovali kultúrnu harmóniu a duchovné vyrovnanie jeho spoločenstva.
Vlasy reprezentovali stavy prírody, tečúce v priamke ako vodopády, alebo frigujú ako riečna voda.
Domorodé deti sa naučili umývať a opláchnuť si vlasy.
V učení mnohých domorodých kmeňov bolo strihanie vlasov procesom smútku alebo blízkosti smrti.
Vlasy boli mystickým prvkom vo všetkých z nich.
Nikto sa nesmel dotknúť ich vlasov bez ich súhlasu.
O dôležitosti dlhých vlasov:
Už dlhšiu dobu sa ľudia z rôznych kultúr nestrihali, pretože sú súčasťou toho, kým sú.
Keď vlasy dosiahnu svoju maximálnu dĺžku, vytvárajú fosfor, vápnik a vitamín D a vstupujú do lymfatickej tekutiny a nakoniec do mozgovomiechovej tekutiny prostredníctvom dvoch vedení v hornej časti mozgu.
Táto iónová zmena zvyšuje efektívnosť pamäte a vedie k zvýšeniu fyzickej energie, zvýšenej výdrži a stoicizmu.
Ak sa rozhodnete ostrihať vlasy, nielenže sa stratí táto energia a extra živiny, ale vaše telo bude musieť poskytnúť veľké množstvo životne dôležitej energie a živín na opätovné rast stratených vlasov.
Vlasy sú tiež antény, ktoré zbierajú a nasmerujú slnečnú energiu alebo (prana) do čelných lalokov, časti mozgu, ktorá sa používa na meditáciu a vizualizáciu.
Tieto antény pôsobia ako vedenie na získanie zvýšeného množstva jemnej energie, kozmickej energie.
Trvá to asi tri roky od ostrihania vlasov, aby sa vytvorili nové antény na špičky vlasov.
Mokré vlasy:
Keď zbierate mokré vlasy, budú mať tendenciu sa trochu zmenšiť a štipnúť, a dokonca sa lámať, keď vyschnú.
Lepším nápadom je nájsť si čas na posedenie na slnku raz za čas a umožniť svojim čistým, vlhkým vlasom prirodzene vysušiť a absorbovať extra vitamín D.
Jogíni odporúčajú umývať si vlasy každých 72 hodín (alebo častejšie, ak sa pokožka hlavy veľmi potí). Umývanie vlasov po rozrušení alebo nahnevaní by mohlo byť prospešné aj na spracovanie emócií.
Účes :
Často, keď boli ľudia dobytí alebo vzatí späť do otroctva, ich vlasy boli ostrihané na znak otroctva a bezmocnosti a poníženia.
Čelové kosti sú pórovité a ich funkciou je prenos svetla do borovicovej žľazy, čo ovplyvňuje činnosť mozgu, ale aj štítnu žľazu a pohlavné hormóny.
Tak ako boli dobyté kmene a celé spoločnosti, účes sa stal tak rozšírený, že význam vlasov sa po niekoľkých generáciách stratil a účesy a móda sa stali zameraním.
Záverečné cykly:
Naše vlasy, ako každá bunka v našom tele, majú pamäť, a preto je bežné, že keď uzavrieme kapitolu nášho života, naše bytie nás žiada o strih, nevedome vzhľadom na potrebu obnovy, ako napríklad keď stromy roztopia svoju kôru, až kým sa znovu získajú svoju vitalitu.
Drevené hrebene
Jogíni tiež navrhujú na česanie vlasov použiť drevený hrebeň alebo kefu, pretože poskytuje pokožke hlavy veľké množstvo cirkulácie a stimulácie, pričom drevo nevytvára statickú elektrinu, čo spôsobuje stratu vlasovej energie. od vlasov do mozgu.
Všimnete si, že ak si češete vlasy spredu dozadu, dozadu dopredu a potom niekoľkokrát doľava a doprava, osvieži vás bez ohľadu na to, aké dlhé vlasy máte.
Všetok jas dňa bude preč.
Pre ženy, používanie tejto techniky na rozčesávanie vlasov dvakrát denne hovorí, že pomáha udržať mladosť, zdravý menštruačný cyklus a dobrý zrak.
Ak trpíte plešatosťou, nedostatok energie vo vlasoch môže byť proti väčšej meditácii.
Ak nájdete vo vlasoch nejaké strieborné zámky (šedivé vlasy), vedzte, že strieborná alebo biela farba zvyšuje tok energie a vitamíny na kompenzáciu starnutia.
Pre zdravie mozgu, ako starnete, snažte sa udržať vlasy čo najzdravšie a najprirodzenejšie.
Hovorí sa, že keď vlasy dovolia rásť do svojej dĺžky a omotávajú sa korunou hlavy, energia Slnka, prana, životná energia, ide dole chrbticou.
Aby sme čelili tomuto klesajúcemu trendu, životná energia Kundalini stúpa a vytvára rovnováhu.
Tvoje vlasy tam nie sú ani omylom. Má svoj zmysel "


- Autor neznámy FB



Žiadne komentáre


Návrat na obsah