♥Pitie kryštáľovej vody - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

♥Pitie kryštáľovej vody

Anjelská pomoc
Publikoval v Zdravie-info ·
Pitie krištáľovej vody:
Krištáľová voda je čoraz viac obľúbená a využívaná v každodenných domácnostiach. Ako sa pripravuje takáto voda a na čo je dobrá?
Každý minerál má svoje pozitívne účinky na telo, ktoré sa môžu prenášať nielen vtedy, keď je s vami v miestnosti. Svoju energiu vkladá aj do vody, v ktorej sa nachádza. Preto sa takzvaná krištáľová voda stala hitom. V závislosti od účinkov jednotlivých kameňov si vyberiete svoj minerál, ktorý má presne tie účinky, ktoré potrebujeme.

Ako vyrobiť krištáľovú vodu:
Je to ten ľahký spôsob, ako to urobiť. Vybrané kamene opatrne vložte do karafy, aby sa kamene alebo karafa nepoškodili. Ideálne je použiť nádobu s objemom 1l alebo väčším, aby sa voda zastavila a načerpala energiou z kameňov. Pripravte si večer vodu pred spaním a nechajte ju cez noc na tichom mieste. Môžete využiť aj chladničku, ale voda v izbovej teplote je vhodnejšia na pitie aj počas horúcich dní. Náhle ochladenie organizmu ľadovou vodou človeku nijako neprospieva a môže naopak viesť k ochoreniam horných dýchacích ciest.
Predčistené kamene nechajte vo vode počas jej spotreby. Večer môžete kamene umyť pod vodou a znova ich použiť na prípravu novej diamantovej vody. Aj do karafy sa dá len pridať vodu, netreba ju umývať každý deň. Toto pravidlo platí najmä pre šungit vodu.

Minerály majú 3 typy účinkov:

1/ oslabujú čoho je príliš veľa
Máte príliš veľa negatívnych myšlienok, ktoré vám bránia byť šťastným? Určité črty alebo mentálny stav mysle sú lepšie potláčané, pretože nás obmedzujú v pozitívnych veciach, ktoré robia naše telo dobré a nemôžu sa ďalej

2/ zosilňujú všetko, čo nedostávame
To, čo nám chýba, sa určí o niečo ľahšie, než to, čo máme nadbytok. Takto môžeme posilniť naše zdravie, sebavedomie, vieru a procesy, ktoré nám pomáhajú učiť sa.

3/ odstraňuje bloky, ktoré zabraňujú prúdeniu
Určite poznáte stav, keď ste sa dostali do priestoru, ktorý vám z nejakého dôvodu nebolo príjemne. Jednoducho ti tam nebolo dobre. Najmä tmavé, čierne minerály pomáhajú eliminovať negatívne energie a posilňovať tok pozitívnej energie. Napríklad šungit je taký skvelý minerál. Okrem toho niektoré kamene sú vyrobené v tvare pyramídy a to nie je náhoda. Pyramída tvar kameňov má svoj pôvod v starovekom Egypte, kde pomáhali energiám a harmonizácii.

Kamene vhodné na krištáľovú vodu:
Pri používaní minerálov vo vode musíme brať do úvahy ich možnú rozpustnosť v tekutinách. Väčšina kameňov nie je rozpustná, takže takmer všetky minerály sú vhodné do krištáľovej vody, potom si stačí len vybrať, čomu chceme pomôcť z prírody. Medzi kamene, ktoré by ste nemali používať na harmonizáciu vody, patria: malachit, fluorit, lepidolit, celestín, rodonit, hematit, azurit, selenit alebo kalcit. Kamene, ktoré sú vo vode rozpustné, môžete vkladať aj do špeciálnych kryštáľových nádob na vodu. Vo vnútri má kaplnku, do ktorej sa voda nedostane. Vyberte si prehľadne usporiadané minerály podľa názvu kameňa vášho obľúbeného.
Minerály vieme navzájom kombinovať, čím sa posilní účinky jednotlivých kameňov. Napríklad krištáľ a ruženín perfektne spolupracujú, voda pripravená z týchto minerálov je veľmi vhodná pre budúce mamičky a malé deti.
Tu si načrtneme najčastejšie používané minerály na harmonizáciu aktivácie vody. Orientovať sa však môžete na báze kameňov podľa znamenia zverokruhu.

Šungit :
je možno najznámejším kameňom na výrobu engetizačnej vody. Šungit čistí vodu. Aj tieto kamene ponúkame vo väčšom balení šungitu na čistenie a harmonizáciu vody.

Krištáľ:
Krištáľ je snáď najznámejším a najuniverzálnejším minerálom u nás. Jej jasná farba na prvý pohľad naznačuje spojenie s čistotou a vodou ako takou. Kryštál má okrem svojich pozitívnych účinkov silu zvyšovať účinok iných minerálov, preto je veľmi vhodné ho používať v kombinácii s inými kameňmi na vytvorenie energie bohatej vody prospešnej pre pitie v každom ročnom období.

Ruženín:
Ruženín má veľmi jemnú energiu, vhodný najmä pre deti a jemnú, éterickú povahu. Pomáha pri srdcových ochoreniach, či už fyzických alebo zlomených srdciach. Ruženín, ametyst a krištáľ sú dokonalou kombináciou kameňov, ktoré by nemali chýbať vo vašej zbierke.

Ametyst:
Ametyst je kameň vhodný pre všetkých, ktorí potrebujú pomoc s dôverou a zotrvaním v rozhodnutiach, ktoré si stanovili. Fajčiarom pomáha prestať fajčiť. Rozhodnutie pre akúkoľvek zmenu vo vašom živote vám pomôže držať sa svojho predsavzatia a nevzdať sa.

Citrín:
Citrín Ťa zbaví negatívnych pocitov a pomáha vyrovnať sa so stavmi depresie Jej slnečná žltá farba vás dokáže nabiť životodarnou energiou. Takže ak sa cítite unavení a vyčerpaní, siahnite po citríne.

Sagenit, rutil, anjelské vlasy alebo hrot šípu? Všetky tieto názvy patria k rovnakému minerálu a niet divu. Je taký magický, že meno by jednoducho nestačilo. trblietavé zlaté vlákna sú vždy iné a jedinečné. Každý kúsok je úplne iný. Sagenit je rôznorodý rutil a pomáha nám robiť dôležité rozhodnutia. Je veľmi vhodný na produktívnu prácu.

Lapis lazuli:
Lapis lazuli je skvelým pomocníkom aj v prípade depresie. Dokáže odbúrať stres a poskytnúť pocit pokoja, relaxácie a pohody. V dnešnom uponáhľanom svete plnom vysokých nárokov je tento kameň skvelým pomocníkom.

Čierny turmalín:
Ak máte pred sebou dôležité životné rozhodnutie, čierny turmalín je tým správnym kameňom, ktorý máte pri sebe. Čierny turmalín odstraňuje negativitu a všetko zlo okolo nás.

Červený Jaspis:
Červený jaspis pomôže zjednotiť to, čo vaše telo potrebuje a čo by podľa vás malo urobiť. Často máme na seba príliš veľa nárokov, alebo naopak, nerobíme to, čo by sme mali, aby sme udržali naše telo v harmónii. Jaspis má mnoho foriem a farieb, každá z nich má rôzne účinky. Červený jaspis je ohnivý, dodáva energiu a horlivosť tomu, čo robíte.

Sodalit:
Máš náročnú prácu na logike a musíš si vymýšľať také spojenia, ktoré nie sú pre ostatných očividné? Sodalite pomáha otvoriť vašu myseľ a usporiadať všetky informácie tak, aby vám bol užitočný a ukázal vám správnu cestu.

Karneol
Karneol podporuje kreativitu a motiváciu napríklad učiť sa nové veci. Je to perfektný minerál pre všetkých študentov, dodá im chuť zapojiť sa do učenia a budú úspešní. Prináša pozitívny pohľad na svet, ktorý je obzvlášť potrebný pred skúškami.

Avanturín
je kameňom šťastia a nových začiatkov. Využiť to môžete na pracovnom pohovore napríklad pri uchádzaní sa o prácu. Krištáľovú vodu s karneolom, avanturínom a krištáľom môžete piť pár dní pred pripravovaným rozhovorom a potom si slona z avanturínu zobrať do vrecka v deň D.

Slnečný kameň:
Slnečný kameň prináša radosť do života, svetlo vo chvíľach zúfalstva. Je veľmi silno prepojený so slnkom, preto nám prináša svoju neuveriteľnú energiu a vášeň pre život na Zemi. Sunstone vám pomôže zbaviť sa zlej nálady.


Sabča FB



Žiadne komentáre


Návrat na obsah