13,Obzretie sa za letom - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

13,Obzretie sa za letom

Anjelská pomoc
Publikoval v ♠ Moje príspevky-Novinky ·

Milí návštevníci stránok,
-máme pomaličky, ale iste po lete.Verím, že nevhupneme prirýchlo do zimy, ale užijeme si krásnu, teplú a slnkom zaliatu jeseň.

Tento rok  priniesol hodne zmien, nie len mojich osobných, ale aj spoločenských a hlavne celovesmírnych. Je už vidieť, ako sa vôkol nás dejú zmeny a ako sa celý "náš" svet a planéta i celý vesmír posúva stále viac a viac k "Láske".
Temnota a tma stráca nad nami už svoju moc a už je dostatočne veľa ľudí, aby sme to zvládli...

Počet ľudí, ktorí sa vydali na cestu "Svetla", sa stále viac a viac zväčšuje, Aj mne bolo umožnené, aby som aj  ja prostredníctvom seminárov pridala ruku k dielu tým, že pomôžem mnohým ľuďom sa rozpomenúť na to, kto sú, prečo tu prišli  a pomôcť im uvedomiť si, že naozaj k šťastnému a k naplnenému životu nič iného nepotrebujú, len čistú bezpodmienečnú lásku. K tomu sa pridá zdravá pokora a úcta a hneď sa nám inak dýcha, náš život naberie iný smer ♥.
V lete sme mali dva anjelske jednodňové semináre na trénovanie anjelského (automatického) písma a jeden zameraný na aplikáciu telových a ušných sviečok.
Tento - uplynulý víkend (28.-30.9.2018) sme prežili krásne 3 dni v slnkom zaliatom Mojtíne .Aj keď noci tu boli už mrazivé, večery v kruhu 9 žien a nejakých duší☺ boli príjemné, veselé i poučné.
Stretla sa výborná skupina , ktorá bola v marci na "1" -tke a teraz na pokračovaní a prehĺbení svojich schopností a uvedomenie si svojich možností na "2."-ke.
Dievčatá si znova pripomenuli, aké je dôležité pre ne, i pre našu krásnu  matku Zem, aby kráčali životom cestou Svetla, Lásky, Harmónie, Aby svetlo v sebe zažali a šírili ho ďalej vo svojich rodinách, zamestnaniach, mestách i dedinách.
Život cez techniky, ktoré v sebe znovuobjavia, ktoré im boli buď odobrané, alebo nami z rôznych nepríjemných dôvodov potlačené a popreté, sa zľahčí, zjednoduší a naplní nás, dá nám nádej  a možnosti , ktoré nám vždy patrili a prináležali tak, aby sme si tvorili život podľa svojich predstáv a nie ako nám to niekto káže a informáciami manipuluje.
Preto, ak váhate a rozmýšľate, či ísť na seminár, môžem vám povedať len toľko, pokiaľ to nevyskúšate, nedozviete sa  čo dokážete, schopnosti - písať cez automaické písmo, pracovať na očisťovaní  seba, svojich príbytkoch  cez kyvadlo a prikladať sviečky či už telové, alebo ušné - má každý jeden z nás, nikto nie je tým vyvoleným, preto sa netreba podceňovať, ale radšej treba prísť a vyskúšať. Najvyššie bytosti Svetla vítajú všetkých, ktorí sa vydajú cestou Svetla, v snahe svetlo šíriť... Máte na to plné právo a Božie(Vesmírne) požehnanie, anjelsku pomoc a podporu.


     Info o seminároch  : TU








Žiadne komentáre


Návrat na obsah