16/ Urieknutie, porobenie -"zočú" - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

16/ Urieknutie, porobenie -"zočú"

Anjelská pomoc
Publikoval v ♠ Moje príspevky-Novinky ·
!!! mačky milujem a táto na obrázku s tým nemá nič spoločné, je len na ilustráciu."

V poslednej dobe veľmi často riešim ľudí, ktorým je z nevysvetliteľných dôvodov veľmi zle, ale lekár nič nezistí, ďalej detičky, ktoré v noci nemôžu spať, budia sa, plačú, alebo po príchode z prechádzky domov začnú vracať, sú nepokojné, stále plačú... a rodičia si nevedia rady...nevyspia sa ...potom sú nervózni, podráždení a problém je na svete.


Tak, čo sa to deje???   

*Dieťa, alebo človek bol urieknutý.*

A pritom existuje jednoduchá odpoveď a aj riešenie. Lenže častokrát ego toho človeka, alebo hrdosť nedovolí pripustiť, že také niečo sa môže diať a nieto ešte jemu. A odbije to v zmysle: "To je blbosť, babské báchorky, mágia neexistuje,, na také somariny ja neverím.
No moji milí, či veríte, alebo neveríte, život  aj všetko tu vôkol - je energia, aj to čo relatívne na živé nevyzerá - je živé... vďaka Bohu (Vesmíru).

To neznamená, že keď niečo nevidíme, že to neexistuje!

Detičky a niektorí ľudia, sú veľmi hákliví na urieknutie, alebo "pohľad z očí". Tým že sú deti energeticky veľmi otvorené, sú schopné veľmi  ľahko prijímať  a vysielať energiu a tým pádom prijímať aj energiu negatívnu, alebo energiu, ktorá s ich čistou dušičkou a s ich čistým vyžarovaním jednoducho neladí. No a stačí, keď sa na ne pozrie niekto energeticky negatívny, chorý, psychicky labilný  a prebehne výmena energie práve cez oči a nevinné bábätko má v sebe energiu s ktorou nesúzni a nevie si rady.  Preto príde potom nekľud, nepokoj, plač, zvracanie = obranný mechanizmus tela, alebo esencia duše urobí všetko možné, aby sa tejto negatívnej informácie zbavila.
Tým, že takúto možnosť nepripustíte, ubližujete svojmu dieťaťu ešte viac, pretože ono trpí, nevie ani povedať, čo ho bolí, len plačom a nepokojom dáva najavo, že niečo nie je v poriadku. A vy svojou nevedomosťou, ale častokrát i pýchou mu nepomôžete a pritom riešenie je veľmi jednoduché a naozaj tieto "babské rady a návody" fungujú. Ale to pre niekoho nie je moderné, nie je to "IN" .
Naše babičky boli  v tomto smere omnoho múdrejšie, bárs žili v minulom storočí bez televízie, internetu, mobilov a všetkých vymožeností, v tomto smere žili samé so sebou so svojím cítením, so svojou intuíciou a s prírodou, kdežto my, hrdí používatelia moderných vymožeností, bez FB si ani s prepáčením "neprdneme" . Na všetko máme riešenie, aplikácie, prístroje... len na jedno zabúdame: "zabúdame žiť sami so sebou, zabúdame žiť cez svoje ♥, nepočúvame svoju intuíciu , ale radšej si to "vygúglime" a častokrát tie rady a informácie tam bývajú schválne mätúce, mylné, v snahe nám nie pomôcť, ale nás pomýliť  (ale o tom niekedy inokedy)
Kto tomu neverí a nepomôže si, tak sa vytrápi aj 4-7 dní, kým sa táto energia vytratí, vyprchá.

Pozor ale!!!
Energia pomaly vyprchá, ale informácia a stopa v energetickom poli človeka zostáva...

Sú prípady, keď sú útoky (to sú ale už vedomé útoky) tak silné, že dieťa, alebo človek je na umretie. A nevedia si rady, ani v nemocnici...

Druhy urieknutia, porobenia, "zočú"  = 2 =
1, vedomé  = človek , ktorý je vlastne nešťastný, ktorý si je vedomý svojej "negatívnej" sily,  sa vyžíva v tom konať zlo. Závidí, nenávidí, žiarli, domýšľa si, robí mu radosť , keď iní trpia....
napr: suseda, kamarátka, švagriná  - závidí  vám vnúčika,majetok,auto, chlapa,  lebo je nešťastná, že vy máte a ona nemá. A tak Vám v rámci závisti niečo pošle, aby sa vám až tak nedarilo, alebo ste o to prišla. Tu by bol možno vhodnejší názor "porobenie", či "mágia" , lebo to človek robí vedome.
2,nevedomé = človek, ktorý o tom ani nevie, že niečo také dokáže. Ale poznávacím znamení pre vás je, že v jeho prítomnosti sa necítite dobre, niečo vám na to človeku nepasuje, cítite napätie a to isté vycíti aj vaše dieťa. Tak do budúcnosti je vhodné sa takýmto ľuďom  radšej vyhýbať.
"jééé, aké pekné dievčatko...."Bože a tým našim sa stále nedarí...."  povie  vaša suseda a tá bezmocnosť a žiaľ a možno aj závisť - šup a objekt záujmu -dievčatko- dostalo "šupu" a pokiaľ  má pyšných rodičov, tak o rušnú noc bez spánku majú postarané.

A podobne je to aj s dospelými, poznávacím znamením u dospelého je : slabosť, zvracanie, pocity na odpadnutie, potenie (pot veľmi zapácha), situácia sa ani po 3 dnoch nezlepšuje. Nevoľnosť prichádza z ničoho -nič a človeka dostane doslova do kolien a do postele. Zo zdravého, vitálneho človeka, plného energie behom chvíľky je doslova "lazar"
Urieknutie a porobenie dokážu tak dobre ženy, ako aj muži.

Prevencia:
* červený náramok, stužka, šnúrka na tele dieťatka (nie v kočíku) na ručičke, na nožičke - na tele, aby sa ho dotýkala. Vôbec nie je potrebné, aby ju bolo vidieť. Treba dať vyrobiť, upliesť, za týmto účelom pre konkrétne dieťa.
* u dospelého človeka tiež náramok , stužka, šnúrka, ideálne vyrobená konkrétne pre neho na tento účel.

Liečenie, odrobenie, odstránenie, techniky:

Upozornenie!!!
-Dole v komentároch privítam vaše techniky, rituáliky, ktoré vám pomohli a môžu pomôcť aj niekomu inému. Ak sa vám tu nechce písať a tu zverejňovať, napíšte mi do emailu :(janka@anjelska-pomoc.sk) a ja ich uverejním či už anonymne, alebo aj pod menom.
- Žiadna z týchto nasledujúcich techník nenahradzuje lekársku starostlivosť. Ako podporná technika však môže veľmi pomôcť. Pokiaľ sa stav nezlepšuje, navštívte lekára, môže ísť úplne o niečo iné. Vždy treba používať aj zdravý selský rozum a správne vyhodnotiť situáciu.

* dieťa - ihneď ako prídete domov a vidíte, že je nepokojné, plače = pretrieť jeho vlastnou ocikanou plienkou
*dieťa aj dospelý = bylinka "čistec" = uvariť čaj (stačí 1/2 pohára čaju a poumývať tvár, hlavne očká, dieťa môžete aj celé pretrieť trebárs gázou namočenou v čistci , alebo rukami namáčanými v tomto čaji. Môžete mu dať z neho aj vypiť  (ešte čistého, nepoužitého) stačí hlt, malému bábätku namočiť cumlík do čaju. Týmto sa robí čistenie aj zvnútra. Dospelý si poumýva tvár. V pohári  potom vidíme niečo ako pavučiny, zakalenie čaju, šlaminy, ak  urieknutie bolo.
* technika" 3 lyžice vody" (postihnutý robí sám, alebo za dieťa môže aj rodič, alebo niekto iný z rodiny)
    - zoberiete pohár, do ktorého odmeriate veľkou lyžicou 3 lyžice tak, aby boli lyžice plné, ale aby            nestekala voda
    - zavoláte si k sebe arch. Michaela, alebo Rafaela na pomoc a ochranu    
    - pohár s vodou zoberiete medzi obe ruky a požiadate vodu, aby sňala z vášho energetického poľa          urieknutie, alebo všetku negativitu (vlastnými slovami)
    - namočíte ukazovák a prostredník ľavej, pravej ruky a mokrými prstami si prejdete po očiach,                ušiach, srdci, ale i ľadvinách = môžete prejsť a pretrieť všade, kde dočiahnete . To isté môžete              urobiť aj opačnou rukou. Takto ukazovák a prostredník celkovo namočíte 3x a následnete                    pretriete uvedené miesta, kam dočiahnete.     
    - chytíte pohár so zvyšnou vodou do oboch rúk a poďakujete vode  ianjelov za pomoc a očistu.
    - teraz to najhlavnejšie - minúta pravdy: zoberiete tú istú lyžicu a budete z poháre odoberať                  naspäť 3 lyžice vody. Základom je naberať vodu tak, aby bola lyžica tak plná, ako keď ste vodu          na začiatku odmeriavali a dávali do pohára. Lyžice s vodou vylievate do umývadla, alebo WC.
    - Výsledok: ak ste z pohára odližicovali 3 lyžice plné a viac (až 5,5 lyžice môže byť)   boli ste                  urieknutí. Ak ste odlyžicovali menej ako 3 lyžice vody, ste O.K. a nič na vás nebolo. Logicky je            jasné, že keď odoberám vodu namáčaním prstov do nej, musí jej byť zákonite menej.
    -ak ste odlyžicovali viac ako 3 lyžice vody, je vhodné čistenie opakovať z čistou vodou a čistou              lyžicou, pokiaľ neklesne objem vody aspom na 3 lyžice. Ak sa tak nestane ani na 5x očisťovania,          je vhodné hĺbkové čistenie, cez iné techniky, napr: tu, kde sa na vás pozrieme komplexnejšie.
    - úľavu pocíti človek hneď, aj po prvom čistení . Viem o prípade, že malé dieťa 3 dni ležalo a stav         sa mu doslova zhoršoval z hodinu na hodinu. Už si nevedeli  rady, až zavolali sanitku. Keď okolo       domu nastala trma -vrma vyšla na cestu aj suseda z vedľajšieho domu dieťaťa a pýtala sa, že čo sa      u nich stalo. Rodičia dieťaťa povedali, že ich dcérka je na umretie z ničoho nič. Suseda im                    povedala, že nech donesú pomôcky vyššie uvedené (voda, pohár, lyžicu) urobila toto čistenie                  dievčatku.  Behom pár min. dievčatko začalo naberať spávnu farbu do tváre a pomaly sa vracal          život do nej.  Lekári boli sami prekvapení, aký nastal obrat. Dievčatko síce zobrali do nemocnice        na pozorovanie, ale na druhý deň bolo prepustené zdravé domov. Tu išlo trošku úplne nie o bežné        urieknutie, ale pomohla technika  "3lyžice vody " aj na to.

Teším sa na Vaše príbehy, techniky, či skúsenosti. Zaujímavé odmením.







Žiadne komentáre


Návrat na obsah