CTI SI SVOJ ŽIVOT - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

CTI SI SVOJ ŽIVOT

Anjelská pomoc
Publikoval v Poučné ·
Keď vás pohltí spomínanie na šťastné alebo nešťastné chvíle z minulosti, myslite na to, že ste sa v tej chvíli stali soľným stĺpom, ktorý sa pozerá späť..(Lótová žena) Všetky staroveké filozofie nám hovoria: Nikdy sa neobzeraj späť, inak zahynieš.
A teraz vám poviem niečo nesmierne dôležité, čo naozaj musíte urobiť, aby ste si vytvorili to, čo chcete mať vo svojom živote. Ide o učenie sa mutovať, učenie "zomierať" a tiež učenie sa "znovuzrodiť".
Čo znamená zomierať?
Že zostanete ukotvení, pevní, bez pohybu, v tomto stave nie je možné sa znovuzrodiť, nič, čo je mŕtve, nemôže nič vytvoriť. Žiť v minulosti je to isté ako žiť v niečom, čo už nežije. Aké šialenstvo!
Čo znamená znovuzrodenie? Zomrieť v starom, aby sme mohli žiť v novom. Ak si nedovolíte "zomrieť" v tom, čo ste teraz, nebudete môcť mať to, čo tak veľmi chcete. Aby ste mali to, čo tak veľmi chcete, musíte byť flexibilní, pohybovať sa, snívať, snívať a snívať, ak zostanete ukotvení v minulosti, nebudete schopní pohnúť tvorivou energiou, ktorá vám pomôže uskutočniť to, čo chcete zaviesť do svojho života. To je to isté, ako keby ste povedali, že na to, aby ste prežili nové veci vo svojom živote, sa musíte stať iným človekom, než ste teraz. Musíte sa stať tým, čím chcete byť. Ako?
Po prvé, snívajte svoj sen.
Po druhé, nemyslite na minulosť, dokonca ani na dobré časy, aspoň nie v tejto chvíli. Pamätajte si, že tvoríte, a keď ste ponorení do tvorivého procesu, nemôžete venovať energiu minulosti, aj keby ste si chceli spomenúť na niečo, čo bolo dobré.
Po tretie, zastavte sa, aby ste sa cítili, ste nažive, žite, myslite na všetko, čo je tam vonku, myslite na všetko, čo ešte musíte cítiť, vidieť, spoznať, tešte sa, život je plný krásnych prekvapení, otvorte sa im.
Cti si život tým, že ho žiješ.

AVA @ FB



Žiadne komentáre


Návrat na obsah