Ako postupovať - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

Ako postupovať

Anjelská pomoc
Publikoval v Práca na sebe ·
′′ Ak je vaša situácia taká pokazená, že každý ďalší pokus o jej vyriešenie ju zamotá ešte viac, je to pre vás jasný znak toho, že túto situáciu treba riešiť po svojom bez toho, aby ste do nej zasahovali. Týka sa to najmä tých oblastí, na ktorých vám záleží najviac a najviac vás trápia. Práve tento strach vás však vedie k zúfalej snahe ′′ eliminovať nebezpečenstvo ", no pre myšlienkový hluk nepočujete svoje vnútorné vedenie a konáte pod tlakom stresu, ktorý cítite.
Prosím, zbavte sa stresu, pretože to je hlavná prekážka, ktorá vám bráni vnútornému pokoju. Akonáhle v sebe nastolíte vnútorný mier, aj celá situácia sa vám uľaví a môže sa začať prirodzene vyvíjať. Nemusíte sa na ňu snažiť dávať pozor. Na to je Boh / vesmír. Vie, čo si prajete a vie, kam vedie cesta. Ak je potrebné preskupiť a zmeniť niektoré okolnosti, odporúčame vám, aby ste to umožnili. Požiadali ste ho, aby zasiahol sám seba, tak zasiahne.
Prosím, nezľaknite sa, že vývoj vecí nevyzerá tak, ako ste očakávali. Žiadna práca nevyzerá dobre, keď ešte nie je hotová. Tak ako keď upečiete koláč - hrudka múky lepenej maslom nevyzerá na nič, ale keď ho správne spracujete a necháte čas na pečenie, bude pre vás skvelá odmena, ktorú si môžete vychutnať a vychutnať. Aj vy môžete prispieť k dielu, ktoré Boh / vesmír pre vás ′′ pečie Tým, že ho necháte spracovať veci tak, ako potrebujú a necháte potrebný proces. V správnej chvíli budete vedieť, kedy niečo urobiť. Keď očistíte svoje vnútorné a rozjasníte svoju myseľ, ľahko budete vnímať svoje vnútorné vedenie, ktoré vám vždy poskytne jasný pokyn k činom. Dôverujte medzitým Bohu / vesmíru, že poznáte úžasný recept na vaše šťastie a nechajte ho pripraviť podľa potreby.
Nevadí, že nevieš všetko. Celá situácia sa stále vyvíja a netreba na ňu naliehať. Aj keď by ste chceli čo najrýchlejšie všetko za sebou, nemusí to byť vždy najlepšie. Spolupracujte s nebom a vedzte, že majú väčší rozhľad ako vy a že vás budú viesť láskyplne na každom kroku vašej cesty. Sú tvojím plameňom svetla žiariaceho na tvoju cestu, aj keď kráčaš v tej najtemnejšej tme. Tak sa ničoho neboj, starosti prenechaj Bohu / Vesmíru a oddychuj. Netrápte sa vonkajšími okolnosťami - riešte svoje vnútro. Najväčší zmätok pochádza odtiaľ, ktorý sa potom zrkadlí vo svete. Zamerajte sa na uzdravenie a uvoľnenie svojho vnútra, starostlivosť, ktorú potrebujete psychicky alebo fyzicky, čím pomôžete priniesť čo najlepšie výsledky ❤ ′′
* * *
FB, (Posolstvo anjelov, M.T.)



Žiadne komentáre


Návrat na obsah