Paraziti vedomia - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

Paraziti vedomia

Anjelská pomoc
Publikoval v Práca na sebe ·
Alternatívna teória, ktorá vysvetľuje, prečo máme bezdôvodne zlú náladu.
Stáva sa vám, že v zhone začnete „náhodou“ rozbíjať veci, narážať do rohov, ubližovať si? Alebo máte bezdôvodne zlú náladu?
Predpokladá sa, že je to spôsobené pôsobením parazitov vedomia. Samozrejme, „paraziti“ je len slovo, ktoré najlepšie vystihuje situáciu. Môžete to nazvať akokoľvek.
Paraziti sa živia negatívnymi emóciami
Robia to tak, že nájdu traumatický moment v pamäti človeka. Potom v obeti vyvolávajú pocit bezmocnosti, beznádeje a bezcennosti. Človek si začne hľadať ospravedlnenia a „dôkazy“ nachádza vo svojej pamäti. Ukazuje sa, že je to začarovaný kruh. Emócie boli hádzané „zvonku“, potom sa človek zomkne.
Parazity môžu na zlomok sekundy prevziať kontrolu nad telom a ublížiť mu (vyvolať príslušné emócie). Myšlienky na samovraždu sú istým znakom ich útoku.
Parazitov vedomia objavili mnohí výskumníci. Na túto tému boli napísané knihy a jednou z nich je Psychická sebaobrana od Roberta Brucea.
Bruce uvádza, že naša myseľ podlieha vplyvom mnohých neviditeľných duchovných zdrojov:
„Je jasné, že uznanie existencie temných duchovných entít je pre mnohých veľkým problémom. Existujú dve možnosti.

„Jedným z nich je považovať ich za akúsi hustú zrazeninu negatívnej energie. Druhý – ako viditeľné prejavy vlastného podvedomia alebo podvedomia iných; alebo ako nezávisle existujúce vnímajúce myšlienkové formy.
„Môžu nás urobiť nešťastnými, podráždenými, zmätenými, chorými, nestabilnými, dokonca šialenými.
„Vaše chápanie duchov závisí len od vašich životných skúseností, vášho presvedčenia a ochoty uznať ich existenciu. „
Bez ohľadu na to, kto alebo čo sú, ak existujú, treba ich brať do úvahy.
Colin Wilson vo svojej knihe Paraziti mysle píše nasledovné:
„Nezasvätení sa ma z času na čas pýtajú, či naozaj „vidím“ parazity a či verím, že majú konkrétnu formu. Na to hovorím nie. Aby ste pochopili pocity, o ktorých hovorím, predstavte si tento obrázok.
„Je ti horúco, si unavený, všetko na svete je zlé. Len čo začneš prechádzať cez ulicu, prejde pred tebou autobus a takmer ti rozdrví nohu; celý svet sa ti zdá nepriateľský.
„Obvyklý pocit bezpečia je preč, všetko sa zdá byť desivo krehké a nespoľahlivé. Takto sa cíti človek, ktorého napadli paraziti.
„Zvykol som si to všetko zamieňať za obyčajný záchvat pesimizmu a zlej nálady a hneď som si našiel dôvod na obavy, aby som ich ospravedlnil.“
Žijeme vo svete, kde mnohé z našich skúseností nemožno vidieť fyzickými očami. Väčšinu času nám závoj tretej dimenzie bráni uvedomovať si „videnie“ a „cítenie“ iných aspektov nášho života.
Takže podľa týchto výskumníkov, keď si nabudúce všimnete, že sa vám v hlave objavujú negatívne myšlienky, vedzte, že tieto myšlienky vôbec nie sú vaše.

prevzaté: https://vitazstvosvetla.org/paraziti-vedomia/



Žiadne komentáre


Návrat na obsah