Ako nájsť zdravie, harmóniu, šťastie? - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

Ako nájsť zdravie, harmóniu, šťastie?

Anjelská pomoc
Publikoval v Zdravie-info ·
Akékoľvek ochorenie, ktoré považuje liečiteľka Džuna, je výsledkom nezmieriteľných priestupkov. Ak osoba hromadí v sebe hnev a negativitu, neustále má strach, tak nie je prekvapujúce, že prichádza choroba.

Je dôležité neustále sledovať svoje fyzické telo, je rovnako dôležité – veľmi dobre pozorovať, čo sa deje v duši. Ak nemáte jednoduché obdobie, stále ste nervózni a nemáte kľúč k harmónii, nezabudnite si prečítať tieto odporúčania. Múdrym a mimoriadnym človekom bola Džuna, neprestala hovoriť svojim blízkym: náš život je to, čo si o ňom myslíme.

Ako nájsť harmóniu
1. Odpustenie

Ak máte problémy vo svojom živote, nezáleží na tom, v akých oblastiach, je to znamenie. Takže potrebujete niekomu odpustiť!

Je to vynikajúci techniku, ktorá rozpúšťa všetky urážky. Predstavte si človeka, ktorému chcete odpustiť, na javisku. Predstavte si, že sa mu stane niečo dobré, niečo, o čom dlho sníval. Nechajte ho opustiť javisko a postavte sa namiesto neho. Predstavte si že ste spokojní a váš sen sa stáva skutočnosťou.

O mesiac neskôr táto každodenná prax urobí váš život stokrát lepším. Už si nebudete lámať hlavu, ako nájsť pokoj, príde sám.



2. Aktivita

Nedopustite, aby vaše srdce bolo lenivé! Aspoň jednu hodinu denne sa prejdite po vonku, choďte po schodoch a nezabúdajte na rozcvičku.

Aktivita je veľmi dôležitá pre srdcový sval, ak vediete pasívny spôsob života, žijete na polovicu. Ukazuje to na to, že sa blíži staroba a prichádza choroba.

3. Masáž

Cez dotyk tela vyjadrujete svoju lásku k nemu. Každodenná masáž tváre uvoľní tvárové svaly a to vám umožni zbaviť sa vrások, zastaví bolesti hlavy a nespavosť.

Masírujte si tvár aspoň 5 minút denne a 10 minút nohy a šiju. Dobré je, ak máte pri sebe nejakú osobu, ktorá vykoná masáž. Ale ak nie je, nevadí, samo masáž je tiež efektívna.


4. Myšlienky

Sledujte, o čom rozmýšľate. Vôbec sa nezamýšľajte nad ľuďmi, ktorí vám spôsobujú problémy. Nemyslíte na zlé vecí, ktorých sa bojíte. Tu je návod, ako nájsť duševný pokoj: treba podrobiť vlastné myšlienky.

Je ťažké sledovať myšlienky a natrénovať si, ako to robiť po celú dobu, ale musíte to skúsiť. To je tajomstvo dobrého zdravia a mladosti mnohých ľudí, ktorí dlho žili: neotrávili seba zlými myšlienkami.  

5. Rešpekt

Rešpektujte sa, pamätajte na to, že na svete niet takého druhého človeka, ako ste vy. Závisť, neznalosť a imitácia – to je samovražda. Ak sa nerešpektujete, zabíjate sa!

Poznanie svojich vlastných hodnôt môžete vyrobiť každodennou krvopotnou prácou a venovať pozornosť všetkým svojim myšlienkam a všetky svoje akcie.



6. Budúcnosť

Ceňte seba v budúcnosti tak, ako sa ceníte v prítomnosti! Čo to znamená? Je dôležité dopriať si momentálne potešenie kvôli šťastiu v budúcnosti. Nikdy sa nezradzujte, starajte sa o to, či robíte správnu vec.

To znamená, nepite dnes alkohol, aby zajtra bolo dobre, nenakupujte dnes, aby vám ostali peniaze na plnenie svojich snov, odmietnite dezert, aby ste v budúcnosti boli zdraví a mali peknú postavu, odolajte pokušeniu, ktoré v budúcnosti bude mať vážne následky.

Pamätajte: ste teraz, vaše zdravie je teraz – výsledok za početné zrady samého seba v minulosti. Alebo naopak, alebo výsledok vašich dobrých skutkov v prvom rade vo vzťahu k sebe.

Aby telo zostalo mladé a zdravé, Džuna pila cviklovú tinktúru pre očistu tela. 2 týždne ju pijete a potom je 2 týždne prestávka a potom to môžete znova zopakovať. Táto tinktúra pomôže nielen k zlepšeniu trávenia, ale znižuje cholesterol a cukor v krvi, čistí pečeň.

Cviklová tinktúra podľa Džuny

Ingrediencie

1 stredná cvikla

1l horúcej vody

Kôrka čierneho chleba

Príprava:
1. Očistite surovú cviklu a nakrájajte ju na malé kúsky. Vložte ju do litrovej fľaše a pridajte kôrku čierneho chleba.
2. Držte cviklu 3 dni na teplom a suchom mieste. Odstráňte penu a vložte nádobu do chladničky.
3. Užívajte tento zázračný nápoj 3x denne po 125 g.

Človek sa skladá z telesnej schránky a duše, budete sa musieť starať rovnako o fyzické i duševné zdravie. To je kľúč k zdraviu, šťastiu a harmónii




© depositphotos    zdroj:takprosto.cc






Žiadne komentáre


Návrat na obsah