REVOLUČNÁ METÓDA UZDRAVOVANIA - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

REVOLUČNÁ METÓDA UZDRAVOVANIA

Anjelská pomoc
Publikoval v Zdravie-info ·
– liečte nielen telo, ale i dušu!
Predstavte si situáciu. Prídete domov z práce a cítite, že nie ste vo svojej koži. Pobolieva vás hlava, kýchate, "fungovať" prestávajú aj svaly. Dostaví sa únava, telo vypovie "službu". Počas nasledujúcich hodín už nie ste schopný urobiť ani krok. Ležíte v posteli s vysokou teplotou a bolí vás - ako sa ľudovo vraví - celý človek. Väčšina z nás si zvolí klasický postup - "natlačíme" sa liekmi proti chrípke či bolesti, v horšom prípade dokonca antibiotikami.



Namiesto toho, aby sme riešili duševný "spúšťač" choroby, zaoberáme sa iba jej dôsledkami. A to je chyba! Choroba je totiž inteligentný "návštevník" nášho tela, ktorý sa nás snaží upozorniť, že nežijeme správne. To znamená, že máme nezdravé myšlienky, postoje alebo pocity. Ak si ochorenie "nevypočujeme", v budúcnosti sa nám môže vrátiť v oveľa horšej a komplikovanejšej podobe. Naopak, ak s chorobou "odštartujeme" vnútorný dialóg a necháme ju prehovoriť, tak rýchlo, ako "vkĺzla" do nášho organizmu, sa aj stratí. Samozrejme, za predpokladu, že jej "posolstvo" vezmeme vážne a poučíme sa z neho.











Základom energetického uzdravovania je teda "pátranie" po psychickej príčine zdravotného neduhu. Ak na ňu "naďabíme", našou úlohou je zmeniť myšlienky či emócie tak, aby sme duševný "spúšťač" v danom momente eliminovali a v budúcnosti sa mu vyhli.

Vo všeobecnosti platí, že jednotlivé časti nášho tela reagujú na konkrétne psychické "rozpoloženie". Tu je stručný prehľad:
*Pevné časti tela /kosti, kĺby, chrbtica, ale aj zuby či nechty/ - strachy, obavy, neistota, nestabilná pôda pod nohami, nerozhodnosť
*Lonová oblasť /pohlavné orgány, močový trakt, obličkový systém/ - vina, citový chlad, neuspokojivý intímny život, žiarlivosť, promiskuitné správanie, "nespracovaní" rodičia
*Tráviaci trakt /žalúdok, žlčník, pečeň, slezina, tenké črevo, hrubé črevo/ - "strnulý" život, utkvelé myšlienky, netrpezlivosť, hnev, pesimizmus, ale aj nesebaláska a nesebaúcta
*Kardiovaskulárny systém /srdce, tlak, tep/ - žiaľ, smútok, pridŕžanie sa minulosti, "nestrávené" citové zrady a sklamania, ale aj zatrpknutosť a osamelosť
*Dýchací trakt /hrtan, mandle, pľúca, priedušky, dýchanie ako také/ - "zaseknuté" emócie, nevypovedané pocity, ale aj klamstvá a neúprimnosť voči seba samému či okoliu
*Oblasť hlavy /oči, uši, ústna dutina, mozog/ - žitie v ilúzii, neschopnosť jestvovať a fungovať v reálnom svete, takzvané lietanie v oblakoch, vedomá zasnenosť, ale aj potláčanie intuície a prirodzených zmyslov na úkor ega a prehnanej racionality
*Psychika, spánok - nedostatočná viera v duchovný svet alebo v seba samého, ale aj pripútanosť všetkého druhu - k ľuďom, miestam či konkrétnym situáciám

*8 častých ochorení a ich duchovné "spúšťače"
A l e r g i e

*Duchovná príčina choroby
Pri každej alergii si treba položiť otázku - na koho som alergický, koho nenávidím, koho neznesiem vo svojej blízkosti? Veľmi často sa za alergiami rôzneho druhu ukrýva nevyriešený citový blok k jednému z rodičov alebo záporný vzťah k životnému partnerovi. Dôvodom býva aj nedostatok sebalásky a sebarešpektu. Očistením vzťahu vo forme odpustenia či pochopenia alergické reakcie zväčša zmiznú.
*Alternatívne terapie
Alergie súvisia s dlhodobo priblokovanou treťou a piatou čakrou. V oboch sa hromadia negatívne emócie voči sebe samému alebo inej osobe. Pri alergiách sa obklopujte žltou a svetlomodrou farbou. Z minerálnych kamienkov odporúčame citrín a akvamarín, z vôní levanduľu a eukalyptus.
*Anjelská pomoc
Pri alergiách pomáha vzývanie archanjela Zadkiela.

A r t r ó z a /a iné ochorenia kĺbov/
*Duchovná príčina choroby
Za chorobami kĺbov sa ukrýva dlhodobo narušená prvá, teda základná čakra. Ľudia s opotrebovanými chrupavkami sa často sužovali pre existenčné problémy spojené s prácou, financiami, zabezpečením rodiny. Necítili pevnú pôdu pod nohami a v ich duši rezonovali strachy a obavy z budúcnosti. Na stav chrupaviek pôsobí mimoriadne negatívne aj puntičkárstvo, prehnaná starostlivosť o blízkych či dlhodobé "existovanie" v nefunkčnom partnerskom alebo manželskom zväzu. Kĺby sú "meridiánovo" spojené s obličkami.
*Alternatívne terapie
Žiaľ, artróza sa nedá liečiť, no možno jej príznaky zmierňovať. Z farieb odporúčame červenú - či už na oblečení, alebo postelnej bielizni. Z minerálnych kamienkov si vyberte rubín, granát, prospešný pre kĺby môže byť aj jantár alebo nefrit. Nevynechávajte prechádzky v prírode, predstavujte si, ako mocná energie zeme vchádza cez spodky nôh do celého vášho tela, dobíja vás a zároveň odplavuje všetky blokády a duchovné "toxíny". V rámci stravy zaraďte do jedálnička viac citrusov, listovej zeleniny a kyslej kapusty.
*Anjelská pomoc
Pri problémoch s kĺbmi vzývajte mocného archanjela Uriela.

A k n é /a iné kožné problémy/
*Duchovná príčina choroby
Ľudia, ktorých trápia kožné problémy, necítia pevnú pôdu pod nohami. Sú neistí, nestabilní, vnútorne "rozháraní". Myslia si, že svet je nebezpečný, a preto sa musia ustavične chrániť. Chýba im sebaláska, sebaúcta aj sebadôvera. V určitých situáciách sú vyrážky výsledkom dlhodobo usadeného hnevu na blízku osobu.
*Alternatívne terapie
Kožné "neduhy" sú spojené s dlhodobo priblokovanou prvou a treťou čakrou. Ľudia, ktorých trápi akné, by sa mali obklopovať žltou a červenou farbou. Z minerálnych kameňov odporúčame rubín a citrín, ideálna je kombinácia oboch. V rámci byliniek siahnite po nechtíku. Robte si z neho obklady alebo zdravý čaj. Napätú kožu ovoľní aj naparovanie sa nad horúcou vodou so šalviovými lístkami. V aromalampe "zapaľujte" levanduľový esenciálny olej. Tinktúru z čajovníka môžete aplikovať priamo na vyrážky alebo ekzém.
*Anjelská pomoc
Pri kožných ťažkostiach žiadajte o pomoc archanjela Gabriela. Jeho úlohou je očista tela aj duše.

B o l e s t i h l a v y a m i g r é n y
*Duchovná príčina choroby
Ťažké myšlienky, prílišné zaoberanie sa životom ako takým, vytváranie umelých scenárov, ale aj skepsa, negativizmus, pesimizmus - to všetko sa zo psychického hľadiska podpisuje pod bolesti hlavy. Za migrénami treba hľadať aj puntičkárstvo, detailizmus a prílišnú náročnosť na seba alebo okolie. Hlava ako taká sa spája s našimi vrchnými čakrami - čakrou tretieho oka a korunným centrom. V určitých situáciách signalizujú bolesti šedej kôry "prilepené" negatívne energie - kliatbu, porobenie, démonické entity či energetických vampírov.
*Alternatívne terapie
Pri bolestiach hlavy a migrénach treba harmonizovať vrchné čakry. Pomáha hlboká meditácia, ale aj pozorovanie nočnej oblohy či turistika s kvalitným dýchaním, aby sme do organizmu dostali dostatok kyslíka. Bolesti odoberajú kamienky biele či fialové - krištáľ, ametyst, ametrín alebo čaroit. Prikladajte si ich na konkrétne boľavé miesto. Pomôcť môže aj masáž spánkov, prípadne horúce horčicové kúpele nôh. Z bylinných čajov odporúčame rozmarín či tymian. V aromalampe páľte citrónový esenciálny olej.
*Anjelská pomoc
S bolesťami hlavy vám pomôže meditácia s archanjelom Metatronom.

C u k r o v k a
*Duchovná príčina choroby
"Cukrovkárom" chýba láskavosť, pozornosť a starostlivosť. Necítia bezpečie, sebaistotu, sú závislí od druhých. Toto všetko v nich vytvára negatívne myšlienky. Boja sa žiť naplno, často sa strácajú vo vzťahových záležitostiach. Túžia po láske, no zároveň sa v nich ukrýva záporný "kód", že si skutočné city nezaslúžia.
*Alternatívne terapie
Cukrovka sa spája s dvoma čakrami - treťou a štvrtou. Aj preto je potrebné harmonizovať tieto energetické centrá. Obklopujte sa žltou, zelenou a ružovou farbou - potláčajú prejavy cukrovky a zároveň pôsobia uzdravujúco.
V aromalampe "páľte" ružový olej v kombinácii s levanduľou alebo rozmarínom.
Meditujte s minerálnymi kamienkami ako jadeit, ruženín, olivín, citrín či tigrie oko.
Pomáha tiež pravidelný kúpeľ vo vode s ružovými lupeňmi alebo meditácia na priamom slnku, počas ktorej si vizualizujete, ako mocná žltá energia vchádza do vášho tela cez oblasť solar plexus a následne "preteká" do celého organizmu.
*Anjelská pomoc
"Cukrovkári" by mali vzývať archanjela Chamuela.

H e m o r o i d y
*Duchovná príčina choroby
Hemoroidmi, teda zdurenými žilami okolo konečníka, trpí asi 30 % dospelej populácie. Toto číslo môže byť oveľa vyššie, pretože mnohí pacienti ostávajú v utajení - za svoj zdravotný problém sa hanbia. Za vznik hemoroidov môže na fyzickej báze nedostatok vlákniny v strave. "Duchovnými" dôvodmi sú starosti spojené s materiálnym zabezpečením. Je dokázané, že hemoroidy sužujú najmä takých ľudí, ktorí sa permanentne strachujú o peniaze, práci či kariéru. Ťažkosti s konečníkom mávajú aj osoby lakomé, sebecké a narcistické.
*Alternatívne terapie
Hemoroidy, resp. všetky ťažkosti spojené s črevným systémom, súvisia s dlhodobo priblokovanou prvou, teda základnou čakrou. Harmonizuje ju červená farba, ktorou by sa mali pacienti obklopovať. Z minerálnych kameňov sa osvedčil hematit. Meditujte s ním alebo si ho prikladajte na spodnú časť brušnej dutiny.
V rámci naturoterapie siahnite po ľanových semienkach - zaraďte ich do každodenného jedálnička. Jedzte tiež veľa pohánky, čerešní a citrusových plodov, ktoré vďaka látke zvanej rutín spevňujú kapiláry.
Bolesti konečníka zmierňuje sedací kúpeľ, do ktorého treba pridať zopár kvapiek rumančekového alebo borievkového oleja.
Nápomocná môže byť i muzikoterapia - púšťajte si hudbu domorodých kmeňov alebo skladby s prevahou bubnov.
*Anjelská pomoc
Pri problémoch s hrubým črevom ako takým pomáha vzývanie archanjela Uriela a Rafaela.

Z r a k o v é p o r u ch y
*Duchovná príčina choroby
Pri akýchkoľvek ťažkostiach spojených s očami si treba položiť otázku: No čo alebo na koho som sa nemohol dlhé obdobie pozerať? Krátkozrakosť či ďalekozrakosť často postihuje ľudí, ktorí v období detstva alebo puberty zle vychádzali s jedným z rodičov - matkou alebo otcom. Ak sa napríklad permanentne hádali, osočovali, kritizovali a "vysielali" jeden druhému negatívne energie, dieťa bolo ustavične v strese a potrebovalo si pred týmito problémami zatvárať oči. Dlhodobé "zastieranie" zraku vedie k očným ťažkostiam. Komplikácie s očami sa objavujú aj u ľudí s nenaplňujúcim citovým životom. Je dokázané, že osoby, ktorým sa partner hnusí a už sa naňho nevedia pozerať očami lásky, mávajú poruchy zraku.
*Alternatívne terapie
Pri očných ťažkostiach treba zharmonizovať druhú a šiestu čakru. Z minerálnych kamienkov sa odporúča adulár, karneol, lapis alebo sodalit. Prikladajte si ich na oblasť podbruška alebo zónu solárneho plexu. Zrakové problémy zmierňuje oranžová a modrá farba, obklopujte sa nimi čo najčastejšie. V rámci aromaterapie siahnite po santalovom dreve. Alternatívni terapeuti odporúčajú jesť veľa čučoriedok, mrkvy, špenátu, hlávkového šalátu či marhúľ. Zázračné účinky má aj petržlenová vňať. Skúste tiež prikladanie plátkov uhorky na vysilené či chorľavé oči. Uhorku môžete nahradiť studenými vreckami rumančekového čaju.
*Anjelská pomoc
Problémy so zrakom odstraňuje archanjel Chamuel a archanjel Gabriel.

P r o b l é m y s t l a k o m
*Duchovná príčina choroby
Problémy s tlakom sú vždy spojené s citovým životom. Pokým vysoký krvný tlak, teda hypertenziu spôsobuje dlhodobá precitlivenosť, usadené emócie, prehnaná starostlivosť o okolie a nedostatočná sebaláska, pod nízky tlak sa podpisuje málo lásky získanej v detstve. Starosti s tlakom povzbudzujú negatívne emócie ako nenávisť, zúrivosť a hnev. Ovplyvňuje ich tiež veľké psychické napätie a enormné množstvo povinností, ktoré už človek nie je schopný zvládať.
*Alternatívne terapie
Pri ťažkostiach s tlakom je potrebné pravidelne harmonizovať štvrtú, teda srdcovú čakru. Obklopujte sa ružovou alebo zelenou farbou, často chodievajte na prechádzky do prírody, objímajte stromy. Z aromaterapie sa odporúča ružový olej, z minerálnych kamienkov ruženín, jadeit, olívín či nefrit. Siahnuť môžete aj po bylinkách. Lipový kvet rozširuje cievy a znižuje krvný tlak, pomôže aj púpavový koreň, ktorý priaznivo ovplyvňuje obsah tekutín v tele. Pri nízkom tlaku môže byť nápomocný rozmarín.
Naturoterapeuti apelujú na zmenu životosprávy - znížte hmotnosť, veľa meditujte, cvičte jogu, nejedzte sladkosti a denne si doprajte cibuľu alebo cesnak.
*Anjelská pomoc

Problémy s tlakom zmierňuje energia archanjela Chamuela.

Zdroj:http://yntirdah.webnode.sk/ezotericke-spravodajstvo/revolucna-metoda-uzdravovania-liecte-nielen-telo-ale-i-dusu-/



Žiadne komentáre


Návrat na obsah